i z wianuszkiem stokrotek :)
Wersja do druku
i z wianuszkiem stokrotek :)
....panowie...widze, ze wyobrazni Wam nie brakuje...:mrgreen::-P
I nie zapomnij się wyspowiadać :!:
latarnia w kolorze jak dla mnie
Jak masz komunię w Bazylice to z balkonu Cię popstrykam
:lol: fantaści i wizjonerzy !:wink:
Roby- niestety nie w Bazylice :)
Tak sympatyczne były wasze wizty , że poszukałam dla was coś miłego dla oka- taka ciekawostka z Norwegii.
:grin:
Świetny domek, czy tam ktoś mieszka? Jeśli tak, to w rubryce "miejsce zamieszkania", może pisać- pod lasem :mrgreen:
Jako bonus "Igraszki z Diabłem":wink:
...nie do oceny, zdaję sobie sprawe z niedociagniec ale psiaki urocze, a niełatwo je sfotografować :grin:
ten wianuszek to nie wyobraźnia...
wyobraźnia to mi podsuwa inne tematy....:)
Dawno mnie nie było, tak więc wrócę do latarni. Jak dla mnie świetna w każdej postaci, inna sprawa, że uwielbiam latarnie morskie. ;)
Fajne te psie igraszki :)
Ups! Na drugim mama nie żartuje, chyba młody ją lekko zdenerwował :D
To nie mama, tylko starszy o 3 lata kawaler. To zdjęcia sprzed 3 lat kiedy nasza suczka do nas trafiła. Na zdjęciu próbuje wkupić się w łaski samca. To oni są rodzicami szczeniaczków:)
Wygląda jakby miał zamiar ją zjeść :wink:
Fajny domek :) W tym wypadku nauka poszla w las....:mrgreen:
Domek - świetny.
Psie igraszki również - druga fotka wymowna - koniec zabawy :mrgreen:
Domek, jego wygląd, usytuowanie bardzo ciekawe i przy okazji ładne. Psie igraszki sympatyczne.
A to jeszcze jedna latarenka :grin:
Świetna, świetna. Masz jeszcze jakieś inne latarenki?
Niestety nie... tylko kilka ujęć tej oto:)
Domek z ekologicznym dachem ładnie wypatrzony. Nie będą po drewno do lasu jeździć. ;)
Latarnia super.
Cieszę się :grin:
O tak ta nawet w kolorze mi się bardziej podoba :).
Ostatnia latarnia przebija wszystkie poprzednie. Kolor, nasycenie, kontrast i świetny klimat. Widział bym to u siebie na scianie w formacie A3. Rewelka!
Ta ostatnia latarnia mi się podoba, bo poprzednie były za ciemne. A to przecież ona "gra" tutaj pierwsze skrzypce, niebo jest tylko dodatkiem;-)
witam, dawno tu nie zagladałem, wiec nadrabiam zaległości ...
alhambra 2 na szóstkę :-), po prostu b. mi się podoba. Natomiast co do latarni to mimo , że jestem zwolennikiem kolorów, to w tym przypadku wybrałbym bw. Dlaczego ? na kolorze za dużo się dzieje. Latarnia, wbrew opisowi, nie przyciąga oczu. Wydaje się , że stoi tam przypadkowo :???:
Gdyby na ostatniej fotce słońce powędrowało bardziej w prawo --> właśnie na latarnie to efekt byłby moim zdaniem murowany, ale pieknie prześwieca piekna głęię ... :-).
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
sorry za pomyłkę oraz literówki, oczywiście chodzi mi o "przedostatnią latarnię".:lol:
No i po Komunii...
.... z przymrużeniem oka :wink:
ależ sympatyczne :) milutkie
u mnie po chrzcie ;) , musiałem dzisiaj wybiegać obżarstwo :-P
Ja jeszcze nie wybiegałam. Może namówię małżonka na jakąś alternatywę biegania :wink::-P
jak przystało komunijny prezent na pierwszym planie :wink:
:) ostatnie - komunijne bardzo fajne.
No cóż, zamiast ciągnąć wątek (mąż zagląda:wink:)
podam zdjęcie z Norwegii :)
miałam kłopot z ustawieniem pionu bo złudzenie sprawia, ze zdjecie wydaje się krzywe, nie wiedziałam czy zrobić tak aby było prawdziwie czy tak aby oko się nie dziwiło, jak sadzicie?