kwiat - za helmuthem (i jeszcze ja bym ostrzej widział)
A dzieciaki widać, że zabójcza ekipa ! :) Rodzice muszą mieć sporo do upilnowania, nie wspomnę później o praniu :)
pzdr
Wersja do druku
kwiat - za helmuthem (i jeszcze ja bym ostrzej widział)
A dzieciaki widać, że zabójcza ekipa ! :) Rodzice muszą mieć sporo do upilnowania, nie wspomnę później o praniu :)
pzdr
Kwiatek spoko :) Dzieci mogły być bliżej siebie :) i bez tego czegoś w ręku :)
Dzięki za odwiedziny. Wracam do Książa. Tym razem jego ogrody.
Fajne było by zdjęcie tych serc z góry :) może masz takie :)
Storczyk rzeczywiście za mało GO ale piękne światło i kolory.
Koniecznie zrób drugie podejście :grin:
Ładnie Książ eksplorujesz, byłeś może w dzień powszedni, iż tak mało ludzi? :wink:
Książ to ciekawe miejsce, warte odwiedzenia a jesienią ma wyjątkowy urok. Z trzech ostatnich najbardziej podoba mi się 175 z tymi tajemniczymi zabudowaniami w tle skąpane w przyjemnym miękkim świetle. Co do szerokiego kąta to 9-18 dla amatora jest moim zdaniem idealne, na pewno warte swojej ceny, choć z drugiej strony z moich obserwacji wynika że osobiście tak często go nie używam. Na pewno czym szerzej tym ciężej skomponować udany kadr.
Brama była fajna, kwiatek też, ostatnie ujęcie z ogrodu w Książu też. Natomiast HDR zamku do mnie nie przemówił.
Książ - fajne miejsce, muszę się kiedyś tam wybrać.
Odpowiadajac Mysikrólikowi tak byłem w dzień powszedni ale też i korzystałem z okazji jak z ogrodów wycieczki wchodziły do podziemia. Wujku. samo.H to nie HDR to efekt bawienia się w testowanym programie LightZone. Wracając do tematu Książ to też stadnina koni co tak widziałem.