Odp: Olympus OM-D - gdybania przed premierą
Niezłe byłyby jajeczka jakoby to był tak jak nazwa sugeruje OM-Digital :lol: Ciekawe czy reaktywacja szkieł OM poprzez digitalizację była by możliwa :?: - znaczy się mocowania OM
Cytat:
Zamieszczone przez
Janko Muzykant
Ale nie do końca: wystarczy zestawić ze sobą EP1 i EPL1, tylko esteta wybierze tego pierwszego.
Prawdziwy esteta patrzy na pliki ;-), zresztą E-PL1 ładny jest, nawiązuje jakoś do Olków C-XXXX, do którym mam sentyment. Mydelniczki nie mają duszy ;-).
Cytat:
Zamieszczone przez
Janko Muzykant
Zaraz zszopuję jakiś fragment nowego olka i poślę rumorsom, trzeba dostarczać ludziom emocji.
''Tajemnicze źródło z Polski (Europa) ukazało nam kolejną odsłonę...'' :)
Weź jeszcze wstaw sample, ot. 16 mpix sklejone z kilku i obrobione na Foveona, z wersją softu w exifie 0,7... i podlinkuj na kilku naszych forach. Rumorsy by mieli taki ruch na serwerach, że mogliby pomyśleć, że to atak hakerów ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
wulf
Coś mnie niepokoiło w tych obrazkach a teraz już wiem co. :lol:
Ten wątek ma tyle stron! Proponuję w dniu premiery zamknąć go i otworzyć nowy o tym jak to nie spełniono oczekiwań. A ten wydrukować, oprawić w skórę i sprzedawać (przymusowo) uczestnikom dyskusji. :mrgreen:
Pewnie taki wątek ktoś zarzuci w dniu premiery.
Cytat:
Zamieszczone przez
TomekH
Jak myślicie, czy ten "trybik" wkoło chyba spustu migawki, to jakieś dodatkowe pokrętło, czy tylko taki ozdobnik?
pozdrawiam
A to nie jest fragment naciągu matrycy.
;)
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
A to nie jest fragment naciągu matrycy.
;)
no, to by wiele tłumaczyło
:grin:pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
arhtus
Niezłe byłyby jajeczka jakoby to był tak jak nazwa sugeruje OM-Digital :lol: Ciekawe czy reaktywacja szkieł OM poprzez digitalizację była by możliwa :?: - znaczy się mocowania OM
Mało prawdopodobne, ale Olympus potrafił w przeszłości zaskoczyć na plus jak i na minus. W przypadku reaktywacji, oryginalny PEN stał się dawcą nazwy i stylizacji dla nowych E-PEN-ów, a bagnet dostał nowy. Tu raczej będzie podobnie. Pytanie tylko czy mocowanie będzie 4/3 czy m4/3 (raczej to drugie).
Jeśli bagnet będzie m4/3 to nie spodziewałbym się niczego szczególnego po tej puszcze.
Będzie to, ot kolejny mikrus.
zenada z tym pokazywaniem po kawalku...
naprawde obciach, ze tak powiem czar pryska
jak dla mnie. Niech podadza wszystkie dane
albo spadaja na drzewo. Caly ten tzw
marketing internetowo-forumowo-rumorsowy
przypomina przedszkole.
Cytat:
Zamieszczone przez
andi