Odp: cissic - rozne moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
No prawie Ci wyszedł ten Mercedes z 71 ale prawie to znaczy, że spaprałeś to co mogłeś super zrobić ;) :-P
Daj spokój detale ;) I tak stałem na środku ulicy :)
3 załącznik(ów)
Masz poniżej jeszcze kilka rzymskich pstryków na pocieszenie ;)
74,75,76
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
Daj spokój detale ;) I tak stałem na środku ulicy :)
Nie dam spokoju ponieważ miałeś okazję zrobić super zdjęcie samochodu bo chodzi mi o samochód i ujęcie w kadrze i nic mnie nie pocieszy :). A ja lubię foty samochodów i wierz mi, że zawodowo tysiące się ich naoglądałem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Nie dam spokoju ponieważ miałeś okazję zrobić super zdjęcie samochodu bo chodzi mi o samochód i ujęcie w kadrze i nic mnie nie pocieszy :). A ja lubię foty samochodów i wierz mi, że zawodowo tysiące się ich naoglądałem :)
Wierzę, wierzę. Była szansa, ale niestety dałem ciała. Następnym razem dam się przejechać, ale zrobię to;)
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
dałem ciała.
Mam nadzieję, że fajnej lasce :)
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
Następnym razem dam się przejechać, ale zrobię to;)
Następnych szans przeważnie nie ma :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Następnych szans przeważnie nie ma :)
No fakt ten mercedes robi się rzadki, ale może kiedyś życie nas zaskoczy ;)
Cissic wątpię - miałeś super okaz na super tle a takie coś dwa razy się nie trafia i w dodatku fajnie obrobiłeś w B-C. Prawie super uchwyciłeś samochód bo to co z nim zrobiłeś bardzo mi się podoba ale nie dokończyłeś tego w odpowiedni sposób. Pierwszy raz mam ochotę komuś dać minusa i to właśnie Tobie za to ;) :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Cissic wątpię - miałeś super okaz na super tle a takie coś dwa razy się nie trafia i w dodatku fajnie obrobiłeś w B-C. Prawie super uchwyciłeś samochód bo to co z nim zrobiłeś bardzo mi się podoba ale nie dokończyłeś tego w odpowiedni sposób. Pierwszy raz mam ochotę komuś dać minusa i to właśnie Tobie za to ;) :)
No to zobacz, że się czasem trafią bardzo podobnie - nawet podobny babol się trafił;) Niestety Mercedesa nie było, ale reszta prawię się zgadza. Czekanie na odpowiedni samochód zajęło mi może kwadrans. Polezę może tam jeszcze wieczorem, ale te 9mm to szaleństwo na ulicy bo ja chcę żyć a to całkiem ruchliwa ulica...
4 załącznik(ów)
Cztery kardy z muzeum watykańskiego. Niestety ilość odwiedzających była porażająca i chyba żałuję, że tam poszedłem. Tak naprawdę to mam mieszane odczucia wrzucając te zdjęcia bo liczyłem na znacznie, znacznie więcej. 79 z tymi z schodami istnieje w tylu wersjach, że nie powinienem się nawet pod nim podpisywać. Chyba nawet u nas w galerii widziałem kiedyś coś podobnego i też robione szerokim obiektywem. Ostatnie wrzucam tylko ku przestrodze ;)
77,78,79
Poprzedni Merol był lepszy a z ostatniej wszystkie są fajne :)