Fajne "uroczystościowe". Przynajmniej jeden był i pilnował :)
Wersja do druku
Fajne "uroczystościowe". Przynajmniej jeden był i pilnował :)
Wiem... :oops:, kocia młodzież (a szczególnie dzika kocia młodzież) jest ciężka do poprawnego sfocenia..., każdą bądź razą podziękował. :)
Dzięki, szkoda tylko, że ta inscenizacja nie odbyła się gdzieś w plenerze, np. w parku (gdzie nawiasem mówiąc nie poszedłem z pochodem bo nie miałem ochoty słuchać pana z Ratusza...) - byłaby może troszkę ciekawsza fotograficznie.
Kocury ostatnie i te wcześniejsze bardzo fajne. Fotorelacja z dzisiejszego Święta przednia. Pozdrawiam.
ptaki bardzo są fajne ujęte na zdjęciach a wo-gole mi się podoba 446. 440 i 441 te kotki zjedzą te biedne ptaszki. Anie mówiłem ze cie znajdę
447.
Załącznik 136194
448.
Załącznik 136195
A tak się chowałem... ;) :D
Nie wiem, czy tak Ci się gdzieś spieszyło czy jesteś dyslektyko (jak ja nie cierpię tej wymówki) - antyortografem?
Masz jak widzę problemy z ortografią, interpunkcją, i z gramatyką chyba też. To, że jesteś na forum fotograficznym nie usprawiedliwia takich błędów. Więc jeśli można Cię prosić to weź się za bary z tymi zagadnieniami.
Porankowe działkowe...
449.
Załącznik 136263
450.
Załącznik 136264
451.
Załącznik 136265
452.
Załącznik 136268
453.
Załącznik 136269
454.
Załącznik 136271
455.
Załącznik 136272
Bogatki mi się podobają :) ... nooo kot, wiadomo :mrgreen:
A propos modraszek, które są bardzo ruchliwe i niewielkie, jakie trzeba mieć warunki sprzętowe, by je skutecznie zdjąć ?
Aha, tylko proszę kotu modraszek nie dawać ;)
447 najlepsze w mojej ocenie z ostatnich zdjęć.
Modraszki piękne!