Odp: Moje spojrzenie na świat
A ja troche tak szybciutko posuwakowalem sobie.Suwakowalem na calych obrazach
W pierwszym to tak sobie tlo chcialem poprawic na mniej kolorowe.i takie cos mnie wyszedloZałącznik 56995
Popatrzylem i ocenilem,ze kolory toc troche za mocne,wiec i z nysyceniem powalczylem o takZałącznik 56996
Dalej cos mnie ni pasowalo.Chyba zabraklo recznikow na swiatlach abo jakis innyc zgaszaczyZałącznik 56997
A na konec bedac juz w trancie zrobilem se czarno biale takie dwa rozne Bo jak juz zapale to Załącznik 56998Załącznik 56999
I tak 10 minut mojego zycia znow przelecialo,jak cos to skasuje Pisz PW i o nic sie nie martw,nie gryze:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Przy wołaniu rawa takie niewielkie przepały można bez problemu okiełznać.
Rafał, chodziło mi bardziej o odbarwienia skóry na dłoniach i, nie wiem, czy zauważyłeś, również na łokciach. To taki mankament jasnej cery (może w studio było zimno), dla niektórych być może mała niedoskonałość. Jak dla mnie, modelka ma coś w sobie, zresztą jak każda, którą los obdarzył rudymi włosami i piegami :mrgreen:
---------- Post dodany o 18:59 ---------- Poprzedni post był o 18:56 ----------
Mirek, przy B&W podbiłbym jeszcze kontrast :)
http://images37.fotosik.pl/1162/0cc13e01ca40f992.jpg
Najlepiej pracować na RAWie, ciężko coś wyciągnąć z "jotpega" Ogólnie zdjecie B&W nie pasuje do tej modelki. Ona musi być w kolorze, właśnie jej uroda jest głównym tematem zdjęcia. Lepiej popracować w "fotopsuju" i usunąć te przebarwienia, jak przeszkadzają, usunąć przepalenia z lewej i popracować nad prawą, tam wyciąć, tu wkleić i będzie arcydzieło :grin:
@PawelM W Twoejej wersji zaczeło brzydko się dziać na "krawędziach" - ostro zarysowane i jeszcze z poświatą.
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
@PawelM W Twoejej wersji zaczeło brzydko się dziać na "krawędziach" - ostro zarysowane i jeszcze z poświatą.
Widać to szczególnie z prawej, wiem, dlatego wolę RAWy :)
Mirek54 pierwsza wersja mi pasi :-)
O Cię Florek Mirek! Pozamiatałeś :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
I tak 10 minut mojego zycia znow przelecialo,jak cos to skasuje Pisz PW i o nic sie nie martw,nie gryze:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Zamęczę Cię :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
PawelN
Rafał, chodziło mi bardziej o odbarwienia skóry na dłoniach i, nie wiem, czy zauważyłeś, również na łokciach. To taki mankament jasnej cery (może w studio było zimno), dla niektórych być może mała niedoskonałość. Jak dla mnie, modelka ma coś w sobie, zresztą jak każda, którą los obdarzył rudymi włosami i piegami :mrgreen:
Było zimno, choć mi było gorąco z wrażenia. Ale jak się przeglądam fotencjom widzę, że dziewczyny mają gęsią skórkę. Dzięki za wdepnięcie :grin:
P.S. Ona nie jest ruda :wink:
Mirku, jak dla mnie tylko pierwsza wersja. Widzę, że ładnie zgasiłeś przepały. Reszta za blada już, zbyt zgaszona. Cz-b wyszło znowu jak bez światła, a Paweł przekombinował w drugą stronę. Z RAW trzeba.
Uwaga! Uwaga!
Uprzejmie informuję, że w dniach 13.11 - 27.11 nastąpi przerwa w dostarczaniu mojej tfurczości oraz wrodzonej głupawki w tym wątku.
Choć znając siebię nie wykluczam iź ruszę w puszczę/dżunglę/pustynię* w poszukiwaniu zasięgu by do Was zajrzeć. Kurna, Kilimandżaro to będzie to. Wysoko jest więc napewno zasięg będzie :wink:
P.S. Będę za Wami tęsknić.
P.S.2 Nie wiem jak ja w tym samoloci wytrzymam 10 godzin. Niech moc będzie ze mną :???:
* Niepotrzebne skreślę po powrocie.
Noooo, to będą foty wysokich lotów :D
Uwazaj na ludozercow :mrgreen: