Także moje gratulacje!, napisz coś więcej o okolicznościach.
pzdr
Wersja do druku
Także moje gratulacje!, napisz coś więcej o okolicznościach.
pzdr
lucas_g to się doczekałeś, świetne ujęcia, mam nadzieję że będą kolejne.
Chyba na wiosnę gdzieś pod 3city będę musiał czatownie postawić. Może ktoś do spółki chętny?
Świetne Bieliki, gratulacje. Od godziny zaglądałem na formu z ciekawości czy Ci się udało.
Fotki Piotra Grzesia, też są fajne.
Pięknie!
Gratuluję i pozdrawiam.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
A takiego "wynalazku" (raniuszek) - tom nie widział. Albo trza rano wstawać, albo to "zachodni" ptaszek:wink:
Fajne foto.
Pozdrawiam.
Wystarczy, ze przyfilujesz sikory bo bardzo czesto koegzystuja:))
pozdro
Piękne ptaszysko. Brawo! Światełko sprzyjało i fantastycznie to wykorzystałeś.
Oczywiście. Zaczęło się przed ósmą. Przed budą zrobiło się kompletnie pusto, a na drzewie zagościł młodzian. Przetrzymał nas prawie dwie godziny, by migawki mogły wyzwolić się po raz pierwszy. Lecz nie żerował długo, gdyż jego miejsce zajęły dwa dorosłe osobniki. Zaczęło się od nalotów na nęcisko. Pierwszy ze starszyzny zawitał przed budą ok. 10.30. Rozwijałem w tym czasie kanapkę :-D Potem działo się tyle, że nie jestem w stanie tego opisać m. in. naloty na nęcisko, walki lub przepędzanie lisa. Po południu zawitał drugi młodzian, dołączając do trzech pozostałych osobników. Wychodząc z czatowni musieliśmy spłoszyć jednego z nich, gdyż było już ciemno, a ten nie chciał opuścić pobliskich drzew. Do pełni szczęścia zabrakło nieuciętych kadrów dynamicznych. Przykład poniżej:
lucas_g> gratuluję :grin:
Takie ptaszysko w naturze, to jest coś! Na tym trzecim szkoda, że nie "zmieścił się" w kadrze :wink: