w rawie tylko robie juz od jakiegos czasu,ps.dzieki z tym autobusem musze sprubowac :) pzdr.
Wersja do druku
w rawie tylko robie juz od jakiegos czasu,ps.dzieki z tym autobusem musze sprubowac :) pzdr.
dzisiaj nie chcialem byc bezproduktywny i wybralem sie niedaleko mnie do hmmm nawet nie wiem co to jest,kilka kucykow osiolkow i bykow, posesja prywatna,wstep wzbroniony,ale ja jak to ja sie nie poddalem :) natchniony fotkami dobasa postanowilem zrobic cos podobnego,jak zwykle nie wyszlo :) ale cos tam jest,krytykujcie ile wlezie ,pzdr.
ps.przydalo by sie cos szerszego w szklarni :(.
2 bardzo fajna,
5 szczery uśmiech
drugie mi najbardziej leży i obróbka i kadr
Miny Panie z ostatnej wrzuty rozbrajającej :lol:
I jak przedmówcy mi też dwójeczka najbardziej - zresztą ocena w galerii :wink:
słabe zdjęcia, jedyna ich moc to wykorzystanie szerokiego kąta z bliska co nadało zwierzęciu ciekawej perspektywy ot co.
dzieki za odwiedziny i krytyke i pochwale :) szerokiego kata ( bardzo ) nie mam 14 54mm i staram sie byc kreatywny z tym co mam ,moze w przyszlosci jakis 9 18mm wpadnie :) ponizej zalaczam fotki z miejsca gdzie bylem i jak sie zaprzyjaznialem z moimi modelami jeden kucyk dwa osiolki i teraz zauwazylem ze gdzies mi sie kozy zawieruszyly :( pzdr.
2,3,4 z pierwszej serii o koniach, reszta dla mnie na nie
2 seria taka sobie...
dzieki wzystkim za odwiedziny ,dzis takie oto cos na firance znalazlem i nie wiem jak sie przedostalo do mojego pokoju ale skoro weszlo nie pukajac,to pomyslalem sobie co tam lupne mu foto na pamiatke ,co to jest ?