-
1 załącznik(ów)
Ja bardzo lubię takie scenerie, tylko bardzo rzadko udaje mi się takie scenki w mieście złapać.
Czasami robię sobie "przy okazji" foty nieco utrudniające życie....i potem mam Sajgon graficzny:grin:
2. Okno prawie owalne.
Załącznik 190455
Ale to bardzo fajna lekcja.....pokory
-
1 załącznik(ów)
No tak Biker pojawia się i znika, to wszyscy co tu zaglądają wolą milczeć.
Trudno jakoś to zniosę:grin:, ale ja nie próznuję.
W ciągu ostatniego tygodnia trochę pofociłem i coś dla Was szykuję.
Dzisiejszą fotkę potraktujcie trochę jak zapowiedź, tematów będzie kilka ale na razie nic nie zdradzę.
Dzisiejszą niedzielę spędziłem w domu do południa , sam z Brunem i Olkiem w pogotowiu.
A ponieważ świeciło cudne słońce, miałem...dyżur na balkonie bo....ptaków zatrzęsienie jak na zamówienie.
Oto jeden z nich, ale nazwy nie znam, podpowiedzcie proszę.
1. Ten co na mnie czekał.
Załącznik 190764
-
Okienko w Manufakturze? fajne jak zwykle... Ptaszek przytłoczony otoczeniem.
-
2 załącznik(ów)
Niestety nie miałem zbytniego wyboru co do scenerii. Słońce było jaskrawe, ale ptak siedział jakby na mnie czekał, z innego miejsca bym takiej foty nie zrobił. On nawet odleciał na inne drzewo i po kilku minutach wrócił na tą samą gałąź z tym że trochę jakby bliżej. Aż żal mi było odchodzić. Tylko za nic nie wiem jak się toto zowie Szpak czy co??
Polowałem też na Sikorki i wróble ze.....zmiennym szczęściem:grin:
Może to nie są fotki którymi warto się chwalić, ale......zaryzykuję bo to żywy dowód na to że próbowalem.
2. Sikora co zwiała Bikerowi.
Załącznik 190766
3. A ta złapana.
Załącznik 190767
CDN:grin:
-
3 załącznik(ów)
Dziś coś extra na sportowo i nie tylko.
1.Czerwono- biała świątynia Bikera.
Załącznik 190964
Spacery z Brunem nasówają ciekawe pomysły.
2. Spanoramowany Biker.
Załącznik 190965
Ciekawostką jest to, że gdy mnie widzą z aparatem.....wszyscy jadą zgodnie z przepisami:grin:
3. Kawalkada za skrzyżowaniem.
Załącznik 190968
-
8 załącznik(ów)
Witam.
Dziś opowiem Wam historię krótkiej wizyty w Manufakturze i parku Staromiejskim, która zaczęła się dość niewinnie a skończyła.......poczekajcie to zobaczycie.
Przechodząc przez park Staromiejski nieopodal Manufaktury, zauważyłem rabatkę ślicznych kwiatów.
1. Rabatka tulipanów.
Załącznik 191119
Wygladały przepięknie, az się prosiły żeby popstrykać.
2. Tulipanowa uroda.
Załącznik 191120
Po pierwszej sesji ruszyłem na drugą.
Oto bowiem na 10 lecie Manufaktury zorganizowano tam kilka atrakcji w postaci skoków na bungee, pokazu historii roweru i .....efektownych skoków freestyle:grin:
3. Facet retro na bicyklu.
Załącznik 191121
4. Facet retro i rowero drezyna. (jeszcze na drewnianych kołach)
Załącznik 191122
Następny facet retro, barował się z kolejnym wynalazkiem rowero podobnym.
Ja bym powiedział że to jest ....takie, takie, te:grin: z francuskiego.
5. Facet retro i...jak wyżej.
Załącznik 191123
Gdy skończył się pokaz historii roweru, moją uwagę skupiło dwóch facetów na szczudłach wymachujących skakanką i zapraszających do skakania.
Pomyślałem wtedy że pora dalej korzystać z bezcennych rad kolegi Helmutha(DZIĘKI HENIU) i zrobić w Olku użytek z trybu S zgodnie z jego możliwosciamiI.
6. Skok synchronizowany.
Załącznik 191124
&. Solista.
Załącznik 191125
Najlepsze z reguły zostawia się na koniec(na razie)
9. Skok nad historią.
Załącznik 191126
To tlko fragment z niesamowitych popisów. Jak popracuję nad resztą, wrócę i pokażę com narobił.:grin:
-
-
2 załącznik(ów)
Przyznam szczerze że focenie takiej ekfilibrystyki to spore wyzwanie ze względu na zmieniające się okoliczności.
Ale i satysfakcja spora, że udało się trochę kadrów strzelić.
Mam dla chętnych prezenty.
Pobawcie się kto chce, a mnie będzie miło jak pokażecie co się udało uzyskac.
-
Bardzo fajna fotorelacja :)
-
Świetna robota, fajna ekipa!