Fajne, fajne, a samiczka podczas przeglądu super :grin:
Wersja do druku
Fajne, fajne, a samiczka podczas przeglądu super :grin:
Ta wrona łaskocze drzewo w biceps, a ono nic, jak to drzewo:).
W wolnej chwili przeczytam od początku wątek.
Bo lubię cyklizm, więc chyba trafiłem na bratnią duszę:).
A witam Waszmościów i cieszę się ze moje foty choć trochę się spodobały.
Pozdrawiam też nowego kolegę, jak ten watek przeczytasz to poznasz siłę......:grin:ewolucji
Powoli zbliżamy się do finału mojej warszawskiej wycieczki, ale jeszcze coś....
1. Baśka ruda.
Załącznik 189697
No nie umiałem się oprzeć jej urokowi:grin:
2. Centaur,
Załącznik 189698
Opuszczając park w Łazienkach skierowałem się z córką w kierunku Torwaru. Po drodze w moje oko wpadł jeszcze jeden obiekt, ale niestetu nie wiem coto jest.
3. Pałac w górze.
Załącznik 189699.
No i mamy prawie finał. To jest miejsce i wydarzenie na które wyciągnęła mnie moja córka.
4.Pawła Zagumnego ostatni mecz.
Załącznik 189700
5. Mistrz wystawia.
Załącznik 189701
6. A czirliderki tańczą.
Załącznik 189702
Jeśli sądzicie że to już koniec, to Was rozczaruję.
Wrócę i będzie ciekawie:grin:
7. Wysoki wyskok.
Załącznik 189724
A po wygranym meczu nagrodom i wspomnieniom nie było końca.
8. Feta dla mistrza.
Załącznik 189728
Ok godź 19 byliśmy już na dworcu Centralnym, ale mnie zainteresowała ciekawa sceneria.
9. Światła i cienie z Warszawy.
Załącznik 189729
I tak wyglądał 1 dzień z życia Bikera spędzony w Warszawie:grin:
Witam.
Nie mam na razie nic nowego do pokazania, bo panujące zimno skutecznie mnie ograniczyło.
Ale to nie znaczy że nic nie robię.
Dziś riplaye Bikera czyli trochę trenowałem:grin:
1. Cios.
Załącznik 189884
Przy modrzewiowym kościółku w Spale są tablice drogi krzyżowej, ale z podtekstem historycznym.
2. Kościółek ś. Idziego w Inowłodzu.
Załącznik 189885
To teraz znad morza coby za łatwo nie było..
3. Neptun Gdański.
Załącznik 189886
4. Motorowodniak.
Załącznik 189887
1. Tulipan po deszczu.
Załącznik 190427
Ostatnie zimno i deszcz nie zachęcało do wyjścia z domu. Ale wszak mamy wiosnę, więc kwiaty zaczynają kwitnąć. Pospacerowałem więc sobie po osiedlu i zrobiłem przymiarkę do odwiedzenia ogrodu botanicznego.
Dziś zabrałem tam córkę by zobaczyć kolejny raz prześliczne kwiaty. Wkrótce je pokażę.
I to zaczyna być ten moment, kiedy umiejętne użycie fotoszopa zrobiłoby z dobrej foty bardzo dobrą fotografię ;)
Witajcie jestem nowa na forum, ale ten wątek chyba mnie tu przywiąże na stałe. Szacunek za Twórczość naprawdę fajna historia/historie. Czekam na ciąg dalszy. A co do Photoshopa to się nie zgodzę ja tam wolę dobą fotkę niż sztuczną fotografię ;) Kwestia gustu
Dzięki za wizytę. Realnie patrząc na własny potencjał, ja się bardzo cieszę nawet z dobrej fotografii. Fotoszop...hm za wysokie progi.
Ale w tym miejscu muszę wspomnieć o wielu kolegach z tego forum, którzy naprawdę bardzo mi pomogli.
Zebrałem tu sporo bur, ale pokazano i też wiele dróg którymi mogłem póść dalej, fascynując się fotografią.
Ja nawet jak siedzę w domu, mam na oko to co dzieje się za oknami, a Olek jest gotowy do strzału.
A potem bawię się grafiką na miarę swoich umiejętności, dzięki czemu stale odkrywam coś, co mógłbym zrobić lepiej.
Trafiony dzisiaj z balkonu.
1. Patrol podniebny.
Załącznik 190444
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
2. Tulipany na fioletowo.
Załącznik 190445