Odp: wanilia - moim okiem
Dzięki Janeczku za merytoryczną wypowiedź- nie zauważyłam tego ostrego sweterka aż mi nie napisałeś :) Masz racje, możnaby to stonować.
Centus jest tak jak napisałeś, modelka jest bardzo delikatna, krucha, to ona swoją osobą zdecydowała o takim przekazie zdjeć niż to na początku planowałam. Z pewnością warunki fizyczne, delikatność , eteryczność te wrażenia podkreślają. Kowal, Domadm cieszę sie , że wpadliście, liczę na wiecej :)
Żadnego krzesełka nie było więc żadnej nogi nie może być widać. To był betonowy słupek z oznaczeniem drogi w lesie.
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
:)
Żadnego krzesełka nie było więc żadnej nogi nie może być widać. To był betonowy słupek z oznaczeniem drogi w lesie.
to bidulka siedziala na slupku ;-(
poswiecila sie , naprawde ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Taaaa, oznaczyli nastepna autostrade A2345...
Te jak to nazywasz slupki do oznaczania drogi w lesie to sa oznaczenia przedzialow lesnych, pomocne np. przy orientacji w lesie....
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
to bidulka siedziala na slupku ;-(
poswiecila sie , naprawde ;-)
To ja już zaczynam rozumieć skąd ta nieszczególna mina modelki - musiało mocno ugniatać - w mojej okolicy te słupki "drogowe" są lekko szpiczaste z centralnym wierzchołkiem.
Modelka eteryczna piszesz - ja odnoszę wrażenie że nawet kostyczna. Ale nie o tym tu mowa. Taka uroda wymaga starannego planowania pozy, tak by nie podkreślać cech niekorzysnych modelki urody.
Kolory nienasycone, Twój wybór, ale dlaczego prawe ramię jest czerwone, lewe podramię blade , niemal kredowe- to nie jest czasem wynik obróbki? czy też rozkład światła w wyniku jakiegoś doświetlania?
A rozmyta gałązka sosnowa? To zamierzenie, czy niedoróbka plenerowa?.
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Świetne to 2-gie.
Pozdrawiam.
Witia , Apz, pięknie Wam dziękuję za wizytę w wątku i galerii, ciepło pozdrawiam :)
Widac Beato, że jakieś nowe eksperymenta prowadzic jeśli idzie o obróbkę (kolory). Bardzo dobrze! :)
Z ostatniej wrzutki szczególnie to mi się podoba:
https://forum.olympusclub.pl/attachm...8&d=1317065460
Może i jest takie.. zwyczajne (jeśli chodzi o pozę i mina modelki hmmm..), ale ma coś w sobie.
Ogólnie ciekawie, ale nie stosuj takiej obróbki na każdym teraz pokazywanym zdjeciu.
Tomek
2 załącznik(ów)
Dzięki Thomasso :)
Załącznik 55543Załącznik 55544
Karina- jesiennie :)
Czy stolo by się coś złego gdybyś Karinę3-cię zamknęła w kwadracie?
Przyjemne foty. Pozdrawiam.AP.
1 załącznik(ów)
Cześć Apz :D
Szkoda byłoby mi tych liści po prawej w tej focie, tak myślę .... (?)
Dałączam jeszcze jedno Kariny- uchwyciałam fajne światło- niestety ostrość na prawym oku marna, stąd do galerii nie poddaję pod osąd :)
Załącznik 55548
Pozdrawiam wieczornie :)