Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Lolita Eeee, tam. Twardym trza być, a nie miętkim ;) Ja nic nie sugeruję, nic nie macałam i nic nie wiem :-P W Beskidzie byłaś, wprawdzie było Ci zimno, ale co tam :D
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip W Beskidzie byłaś, wprawdzie było Ci zimno, ale co tam :D Sugerujesz, że mam Heniowi użyczyć abira??? A w życiu :evil::-P:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Lolita Sugerujesz, że mam Heniowi użyczyć abira??? Jestem raczej ciepłolubny ale żeby do chłopa się przytulać! Fuj! Choćby był najcieplejszy :) PS No chyba, że Wojtek i też ma 12 lat :-P
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Jestem raczej ciepłolubny ale żeby do chłopa się przytulać! Fuj! Choćby był najcieplejszy :) Nie wiesz ci tracisz ;) Ale to może i dobrze :roll: Cytat: Zamieszczone przez helmuth PS No chyba, że Wojtek i też ma 12 lat :-P Nie, Rafał, 39 :-P
Cytat: Zamieszczone przez Lolita Nie, Rafał ... :-P No nie! Żeby choć Rafalala ale tak do dorosłego chłopa :roll: No tak ale Ty kobita jesteś :-P
Cytat: Zamieszczone przez helmuth No nie! Żeby choć Rafalala ale tak do dorosłego chłopa :roll: No tak ale Ty kobita jesteś :-P No kobita. I dlatego ja nie ta, no Rafalala. Bo brzydka jakaś ogólnie :???:
Cytat: Zamieszczone przez Lolita No kobita. :???: Znowu oszukujesz. Mówiłeś że jesteś facetem i masz na imię Krzysiek...:shock:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Znowu oszukujesz..:shock: La donna e mobile :-P
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Znowu oszukujesz. Mówiłeś że jesteś facetem i masz na imię Krzysiek...:shock: Eeee, tam ;) Cytat: Zamieszczone przez helmuth La donna e mobile :-P Noooo, kolega się na kobietach zna :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Znowu oszukujesz. Mówiłeś że jesteś facetem i masz na imię Krzysiek...:shock: Podszywała się pode mnie..... :roll: