Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Dzięki za opinię ale robal? :roll: Mnie to na trzmiela wygląda :-P W związku z ostatnimi anomaliami pogodowymi: Załącznik 66278 Załącznik 66279 Załącznik 66277 Chmury to masz tam prawie holenderskie!
3-ka i 5-ka z przedostatniej wrzutki - mbsz - świetne. Pozdrawiam.
Dwa pierwsze od razu bym wykasował.
Cytat: Zamieszczone przez apz Chmury to masz tam prawie holenderskie! To znaczy? Cytat: Zamieszczone przez witia1 3-ka i 5-ka z przedostatniej wrzutki - mbsz - świetne. Pozdrawiam. Miło, że wpadłeś Cytat: Zamieszczone przez dzarro Dwa pierwsze od razu bym wykasował. Chodzi Ci o zdjęcie 1 i 2? Pierwsze zdjęcia, robiłem jako świeży posiadacz SP550UZ w 2008 r. Faktycznie nie są zbyt udane ale to były moje początki.
Cytat: Zamieszczone przez helmuth To znaczy? ... Widziałem takie filmiki z cumulusami sunącymi od morza w Niderlandach - nic więcej , to nie znaczy.
Cytat: Zamieszczone przez apz Widziałem takie filmiki z cumulusami sunącymi od morza w Niderlandach Pewnie wiatr mocniej zawiał i "doleciały" w moje okolice :-P
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Nie chciałeś ludzkim językiem, to se pogrzebałem po swojemu ;) a może tak?Załącznik 64743 zdecydowanie "a może tak" jest for me idealne :) :) :) super super super !!
Jest w galerii, możesz ocenić ;) https://forum.olympusclub.pl/imgimpo...179668e0-1.jpg źródło
ocenione :) uwielbiam Twoją architekturę !!
Cytat: Zamieszczone przez gulasz uwielbiam Twoją architekturę !! :oops: Miło mi. :)