Dla mnie 785 i 788 Giewontu z drugiej strony - najładniejsze z serii. Pozdrawiam
Wersja do druku
Dla mnie 785 i 788 Giewontu z drugiej strony - najładniejsze z serii. Pozdrawiam
Wracamy lasem , klikamy do oporu ...
814.
Załącznik 169838
... a teraz czekamy na piękną pogodę coby znowu zobaczyć piękne krajobrazy :)
Kapitalnie kontrastują z kolorem zeschniętej trawy.
Bardzo dobre obydwa pod słońce.
Ostatnia seria przepiękna, właśnie takich kadrów mi brakowało:-P.
Wczoraj na Rohaczach pogoda nie rozpieszczała, chmury kotłowały się aż do południa, niesamowity widok.
Pozdrawiam
No pięknie.... :???: A ja tu, w ....mieście.
dzięki za informacje.
809 - 813 świetne, tesknię do takiej zimy. Ostatnia panoramka też niczego sobie.
Są - http://natatry.pl/artykuly/krokusy-31.03.16 , chyba że to prima aprilis, ale jest więcej takich informacji :)
W niedzielę ma być lampa :grin:
Biorąc przykład z Bodzipa chciałem sobie strzelić fotę opierając się o słupek ale on jakiś strasznie niski był :roll:
815.
Załącznik 170548
816.
Załącznik 170547
Czy ktoś narzekał, że śniegu mało? :???:
:lol:
Dobre, dobre:grin:, niezła widoczność na drugim.
Doooobre :mrgreen:
Krokusy już są - można jechać, łikend jednak odradzam. W wyższych partiach gór gdzie jeszcze panuje zima luzik, tłumów nie ma.
Sniegu i slonecznego chlodu pod dostatkiem..
Ja byłem tuż przed siódmą i był to właściwie ostatni moment - 3/4 parkingu przy wejściu na Siwą Polanę było już zapełnione a chwilę później zaczął robić się korek.
Na Polanę Chochołowską nawet nie szedłem, zresztą jak piszesz było to do przewidzenia i krokusy nie były w planie zaś w kolejne dni po prostu brak czasu.
Jak wrócę do domu (pewnie jutro lub pojutrze), wrzucę parę fotek.
---------- Post dodany o 18:04 ---------- Poprzedni post był o 18:03 ----------
a wiatru jeszcze więcej, choć na fotach go nie widać :roll:
Jak chciałeś większy słupek to mogłeś go odkopać.
A tak na poważnie do dzięki za info o Chochołowskiej. Jadę we czwartek z rodzinką. Modlę się o pogodę.
Kilka fotek na szybko zrobionych na Polanie Huciska (mniej więcej w połowie Doliny Chochołowskiej).
Krokusy czekają na słońce i motylki...
817.
Załącznik 170721
818.
Załącznik 170732
819.
Załącznik 170729
820.
Załącznik 170733
821.
Załącznik 170730
822.
Załącznik 170731
Liczne forpoczty Wielkiej Ordy zaczęły już nacierać na Chochołowską więc aby oszczędzić sobie ich widoku, nie czekając na lepsze światło postanowiłem ewakuować się w wyższe partie gór.
823.
Załącznik 170727
824.
Załącznik 170728
te lekko zmrożone fajne - ale tłumy faktycznie przerażają :shock:
to dopiero forpoczty były, powrót Wielkiej Ordy robił większe wrażenie :shock::shock::shock::
825.
Załącznik 170737
826.
Załącznik 170739
Tłumy straszne. A mnie ciekawi co taszczy na plecach gość na rowerze na fot. 824. Wykrywacz metali? :roll:
Czekam na wyzsze partie..
no to trzeba iść dalej ...
827.
Załącznik 170770
W wyższych partiach zrobiło się gorąco...
828.
Załącznik 170771
829.
Załącznik 170772
Sniezna plaza.
Fajne laski znalazłeś. Napisałem to już wczoraj "ale serwer był zbyt obciążony" :mrgreen:
Robi się obłęd,
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2...ecia-krokusow/
Fajne foty śpiących krokusów, ja w tym roku się nie wybiorę...niestety
Widzę, że czym wyżej tym mniej ludu. Ale swoje w tłumie musiałeś przejść. Widok jednak to zrekompensował jak widzę na zdjęciach.