Bardziej drugie mi podchodzi ze wzgledu na jakby zamrożenie ciekawej sytuacji przeplecionej żywą postacią kobiety a plakatowym zawodnikiem.
Wersja do druku
Bardziej drugie mi podchodzi ze wzgledu na jakby zamrożenie ciekawej sytuacji przeplecionej żywą postacią kobiety a plakatowym zawodnikiem.
Drugie bardzo mi się podoba. Zastanawiałem się dlaczego i chyba to przez B&W, które zlało oba "światy" w jedną całość.
BW żądzi
Oba z serii "Basket" świetne. Masz Ty oko, kobieto :wink:
Szkoda, że postacie w kadrze takie zwykłe. Mogłaś zaczaić się na jakiegoś "twarzowca". Ale miejscówa zacna, z potencjałem.
Rafał, jasne że się czaiłam ale kolejka wiesz - przyjeżdża i odjeżdża, upolujesz albo nie. Tu było nie. Na samą kolejkę poluję za każdym razem razem jak jestem w 3mieście (nie jest to łatwe biorąc pod uwagę długość trasy) :) Czekam aż znów wydłużą kurs Skm-ek do Tczewa, będzie łatwiej.
Dzięki za wejścia.
w SKM2 podobaja mi sie geometryczne, prostopale spojrzenia - oko fajnie lazi (i nic nie przeszkadza), no i skala.
sam nie wiem, moze mi sie tylko wydaje, ale moze troche rozjasnic PGR. jak tak patrze, po raz ktorys tam z kolei (notabene), to wydaje mi sie za ciemno w tym miejscu. postac sie gubi, za slabo odcina od wnetrza potwora...a moze tylko kontrast mniejszy, a moze mi sie wydaje :)
Nie lubię "kolorowanek" a tu - proszę! Jest naturalna kolorowanka (skm1) :grin:
Musiałaś to wymyślić dużo wcześniej a potem już tylko czaić się z aparatem.
I udało się :)
ostatnie świetne! (to b&W)
Bardzo fajne :)
moim zdaniem to powinnaś dostać od życia olbrzymiego kopa w **** :)
wtedy twoja fotografia nabierze rozpędu....
łechtasz te kadry , zalewając melancholią widza..
masz swój styl - myślę że z 10ciu zdjęć bez podpisu poznał bym które są twoje - właśnie po tej melancholii..
nie mi oceniać czy to dobre czy złe..
pokaż mi siebie w tych zdjęciach :-P
z życiem
z życiem
Bufetowa..
ogólnie to zaglądam tu czesto / zawsze z ochotą by coś napisać... ale ta melancholia przytłacza mnie tak że nie wiem co pisać :) by nie obrazić i vy zbyt nie pochwalić :-P
Janieserce - powiem krótko - DZIĘKI!
Może kilka osób pamięta ten motyw, bodajże sprzed 2 lat. Dziś nastąpił ciąg dalszy :) Ogłaszam konkurs na fajny tytuł, siakoś mi weny brak ;)
"Kiedy kogut znosi jaja?"
? ;-)
Tom
Bufetowo ostatnia kogucia fota - doskonała . Motyw , kadr ,kolor wszystko mi tu pasuje . A co do tytułu - nie mam zielonego pojęcia
Świetne zdjęcie, fajny materiał na okładkę płyty.
Tytuł jak dla mnie "Wróć przed północą"
Kurnik fajny...od razu mi się skojarzyło: Poszła Karolina do Gogolina :grin:
Ostatnie fajowskie ;)
Pzdr
Orzesz Ty orzesz! Kurnikowe mnie zwaliło z nóg :grin:
Do jutra Mistrzu-przyjde jutro.
Wesoły wiejski motyw, doskonały kadr. :d
pozdrawiam
Kurnik świetny. :grin: Kogut z jajami jak nic!
kury "som" zajebiste
Kadr i kolorystyka "kurnej chaty" wyszły bardzo fajnie :) Co do tytułowania to nie podejmę się próby ale scenka pasowała mi do dialogu z pewnego filmu ;) . Jeśli będzie to skaza w Twoim wątku to oczywiście usunę obrazek.
Cieszę się, że scenka Wam się spodobała :)
Quentin - Twoja wersja jest ok, ja z kolei znalazłam piosenkę Świetlików, która doskonale pasuje do scenki. Tekst znajdziecie na blogu (link w sygnaturce), zaś qbic na podstawie owego wiersza zaproponował tytuł "Gotuj się kuro, gotuj" :)
Ale jaja !!! Na prawde dobre.
Ja mam taki tytuł: "Chcesz się bzykać na serio czy dla jaj".
Dziś zdjecie ku przestrodze, temat na czasie:
"Dziecko w sieci"
Jestem pełen podziwu Pani kreatywności ;)
Ty to masz pomysly Aga:wink: dooobre, bardzo dobre:grin:
Odnośnie zdjęcia z kurami to w kadrze ułożone jest wzorcowo. Motyw przyciągajacy wzrok i troche zabawny bo patrząc na nie gdzieś w uszach brzmi melodia którą śpiewał Rosiewicz do słów " łypie okiem kogut stary młode kury za dolary...". Aby nie było samych ochów to brak mi w tym kadrze trochę słoneczka które dało by cień drabin i bardziej czerwony koguci grzebyk. Ale jak pisał Janserce melancholia ma swoje odbicia i mam nadzieję, że szybko minie. W sieci świetne niby wesołe ale z morałem bo jak sieć omota to trudno z niej wyjść.
Dziś seria z sąsiadami. Taka niezobowiązująca, leniwa, uliczna.
:grin: fajne, fajne, zwłaszcza 2, na której ustawiona grupa tak ładnie pozuje (jeśli nie, to przynajmniej tak wyglądają). Para w oknie z psem też super uchwycona.
No popatrz.Na dwojce fajnie Ci Angela Merkel pozuje.Nie myslalem,ze to Twoja sasiadka:wink:
Kury super! :)
Z sąsiedzkich 2. W ogóle znowu to klimatyczne.
Dwojka swietna...
Mirek wspomnial o jakiejs aktorce, ktorej niestety nie znam i dlatego najbardziej podoba mi sie ostatnie-"A to Polska wlasnie..."- dwojakiego znaczenia.
Nie wspominalas, ze Twoje okolice tez byly zalane. Wszystko dobrze sie skonczylo?
Podba mi sie ta seria. Spokojnie, miarowo pokazująca jeden z okresów życia małej społeczności, można przypuszczać, zjednoczonej w walce z powodzią.