256 - jest totalnie zarąbiste..
świetnie wypatrzone (może po analizie faktycznie ta posadzka bruździ ale i tak jestem bardzo zadowolona z tego strzała :) )
Wersja do druku
256 - jest totalnie zarąbiste..
świetnie wypatrzone (może po analizie faktycznie ta posadzka bruździ ale i tak jestem bardzo zadowolona z tego strzała :) )
Mimo żem dziwna, zdecydowanie wolę wersję k@czego. Lepsze niedopowiedzenie niz przegadanie ;)
Może to kwestia rodzaju dziwności, a nie samej jej obecności?
Wy tutaj się uzewnętrzniacie a K@czy sobie po drugiej stronie smacznie śpi.. :grin:
a jakiej marki ta kawa i w czym parzona??.Pijesz z mleczkiem??Slodzisz?? Cukrem??
Dzień dobry . A u nas zima
Normalnie ktoś nas tu zadziobie...
---------- Post dodany o 11:00 ---------- Poprzedni post był o 10:15 ----------
Przypomnialo mi sie jak kiedys w pracy rozdalem wszystkim skierowania na badania krwi i kalu.... :mrgreen:
Kupie sobie takie bryle..:-)
Niby różowe, ale facet chyba coś więcej w nich widzi, bo nie wierzy w to co widzi :grin:
hehehe - miałem 2 x he, ale post był za krótki :), wygląda jakby był w trakcie probkowania :)
Doszly mnie sluchy, ze podobno jakis watek kiedys zalozylem.... okazalo sie, ze to najprawdziwsza prawda jest.... dziwne.... nie pamietam... ;)
teraz nie wiem czy to bedzie zdjecie numer 258 czy tez 1.... musze to przemyslec....
1 ( 258 )
...
Prezesie, czy to galeria Twoich medali ??? :shock:
Hmmm, nie wiem. Niby sceneria ciekawa, ale ta fotka jakoś do mnie nie przemawia.
No to lecimy dalej.
Na razie musicie mi wybaczyc sporo bledow technicznych, ale dopiero sie ucze nowego sprzetu - sporo mozliwosci, ale tez sporo roznic - troche czasu mi zajmuje dojscie i opanowanie ustawien, a nie zawsze mam czas na to, wiec pozniej jest wyciaganie w PS'ie.
Korzystajac z pieknej pogody udalo mi sie zlapac malego potwora w kadr....
259.
(Niemała) Furia...
Ostatnie bardzo fajne. :)
Mi to wygląda na hall biblioteki K@czego. Na wstępie trofea i nagrody by zobaczyć kto jest gospodarzem ;).
A poważnie, jest to nie daleki temat od krzywościanów.
---------- Post dodany o 09:53 ---------- Poprzedni post był o 09:52 ----------
Przyznaj się co obiecałeś i nie zrobiłeś ;)? Świetny moment.
Furia niedoskonała technicznie, ale i tak robi wrażenie :)
Prezes znowu nadaję! Bomba :mrgreen: