Ale za to nocna zmiana mi się podoba. Niby zwykła budowa, ale fajne światło, które dodaje uroku tej budowie.:)
Wersja do druku
Ale za to nocna zmiana mi się podoba. Niby zwykła budowa, ale fajne światło, które dodaje uroku tej budowie.:)
Zostawiłam komentarz pod zdjeciem, uważam, że bardzo fajny motyw do fotki i zupełnie nie wiązałabym go z architekturą.
Fajnie , że poszukujesz!
Noce coraz dłuższe :wink:
Dwa ujęcia z trochę innych miejsc:
Te fotki to dowod na to, ze mozna budowac bloki i nie koniecznie takie nudne i kwadratowe jak u nas:-P
Chyba wole pierwsze, bardziej uporzadkowane w stylu "Helmi" :mrgreen:
No ciekawy blok. Ale my też mamy różne cuda. Koło mnie we Wrocławiu jest budynek-titanic :)
to nie blok... to hotel... :)
PS
to na krawedzi to windy? jesli tak, to chyle czola przed konstruktorami, bo to niezbyt popularne rozwiazanie w lukach. :)
Czy 521 to metro? Wydaje mi się, że u nas nie można robić zdjęć w metrze...
Nie wiem, nie widziałem żadnego zakazu :roll:
Chyba w warszawskim też nie widziałam znaku zakazującego fotografowania. Ale obiło mi się o uszy, że nie można... No nie wiem, może coś pokręciłam ;)
No a zdjęcie w Twoim stylu, udane:) Chociaż, jak przeczytałam komentarz w galerii to też tego pana widziałabym w prawym dolnym mocnym punkcie...
Miałem go poprosić? :-P
Albo poczekać, aż sam zejdzie niżej;)
520. - ładnie, prosto, tajemniczo - jezdem na tak :)
Następne, to prawie to samo tylko bez "ludzia" :wink:, za to sklejone z sześciu zdjęć- 2 rzędy po 3 zdjęcia.
Mnie się ta wersja bardziej podoba niż poprzednia, dużo bardziej.
522 bardzo mi się podoba, dobra robota.
522 za przedmówcami :grin: super :)
Dzięki wszystkim za komentarze :grin:
Na zakończenie tej stacji (pewnie będą następne :wink:), jeszcze dwa
kosmiczne te fotki, na prawdę ciekawe rzeczy można u Ciebie obejrzeć.
Masz dużo wolnego czasu, co ?? ;)
pzdr
Czasu jest dość, tylko ochoty niekiedy brakuje :-P
O 522. jest na tak, to o czym miałem do Ciebie pisać;-)
ps. na OktoberFest się nie wybierasz
522 i kolejne - bardzo fajne.
Mam troche zaleglosci...bardzo fajne to 522 :grin:
A w ogole to te motywy ze stacji nie przypominaja grzyba po wybuchu bomby atomowej :roll: ??????
522 - bomba :mrgreen:
Tylko wadzi mi ten znak ewakuacyjny, mogłeś go zedrzeć :twisted:
Muszę się kiedyś do Ciebię uśmiechnąć, to możę podpowiesz jak sklejać :wink:
Dzięki za opinie, 522 poszło do galerii. Ciekawe czy tam też się spodoba :roll:Choćbyś się nie wiem jak uśmiechała, to i tak nie powiem :grin: Po prostu nie wiem "jak" :-P
Mogę za to powiedzieć "czym". Ja używam ICE (Microsoft Image Composite Editor). Ja mu tylko pokazuję które zdjęcia ma skleić a dalej on sam "działa". Nie mam wpływu na to jak skleja :roll:
522 powstało z tych zdjęć ("z ręki"):
Więc wieeeeelki uśmiech dla Ciebię
Muszę przyznać, że ICE jest naprawdę fajny.
Podobają mi się zdjęcia,które robisz architekturze za dnia ( mimo, że np. 515 lepiej by wyglądała bez ludzi :) ) ale te w nocy zupełnie do mnie nie przemawiają...jakieś takie szarawe bez wyrazu. Poczekam chyba z komentowaniem, aż zaczniesz znów sesje dzienne zamieszczać:)
Cieszę się, że dzienne Ci się podobają :).
Co do nocnych, MZ w nocy jest szaro, bo i kolorów jest mniej :wink:. Ciekaw jestem, czy akurat moje nocne do Ciebie nie przemawiają (nie mówię, że te ostatnie są świetne ale mam też inne w Galerii), czy w ogóle nie lubisz nocnych? :roll:
W nocy lubię zabawę ze światłem:) nigdy nie robię zdjęć zastanym obiektom,, zawsze muszę coś 'domalować', może dlatego te nocne zdjęcie nie przemawiają do mnie:)
Lato umarło
ładne, trochę nie ta GO jak dla mnie tylko
Bardzo ładnie umarło lato :)
Panoramka dworcowa miodna.
Podoba mi się motyw. Miła odmiana i ładnie to sfociłeś.
Do ostatniego zdjęcia fajny tytuł wymyśliłeś i sfociłeś też ciekawie :)