Odp: Olympus OM-D - gdybania przed premierą
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Fejki, fejki. Proporcje body-szkło są złe - body miałoby 40mm wysokości :D
Coś mnie niepokoiło w tych obrazkach a teraz już wiem co. :lol:
Ten wątek ma tyle stron! Proponuję w dniu premiery zamknąć go i otworzyć nowy o tym jak to nie spełniono oczekiwań. A ten wydrukować, oprawić w skórę i sprzedawać (przymusowo) uczestnikom dyskusji. :mrgreen:
Według mnie około 70 mm w miejscu wizjera a tak około 50 mm:)
A z mojej strony jedyne, co jest w miarę pewną informacją (o ile matryca będzie naprawdę wyraźnie różniła się na plus) - zanabędę sobie, ale OMD-... L :)
Tak, jestem z Krakowa ;)
Ale nie do końca: wystarczy zestawić ze sobą EP1 i EPL1, tylko esteta wybierze tego pierwszego.
Oby to był fejk bo taki OM-D wyglądałby - delikatnie mówiąc - fajansiarsko...
Cytat:
Zamieszczone przez
wulf
Coś mnie niepokoiło w tych obrazkach a teraz już wiem co. :lol:
Ten wątek ma tyle stron! Proponuję w dniu premiery zamknąć go i otworzyć nowy o tym jak to nie spełniono oczekiwań. A ten wydrukować, oprawić w skórę i sprzedawać (przymusowo) uczestnikom dyskusji. :mrgreen:
A dlaczego uczestnikom dyskusji, a nie gosciam z Olympusa? :)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
T.
Dla nich będzie specjalne wydanie na pergaminie, oprawne w cielęcą (koniecznie) skórę i ręcznie kaligrafowane przy pomocy gęsiego pióra.
Deklaruję, że jeśli ten aparat nie będzie dobry to sam przepiszę ze 3 strony pismem gotyckim :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
T.
Właśnie, że nie. Widziałeś na forum jakiegoś gościa z Olympusa, które dywaguje na temat niespełnionych oczekiwań w czymś, czego i tak jeszcze nie ma:?::wink: A czy będzie, to tylko "rumors" ("rumors" = "plotki":-P)
Jak myślicie, czy ten "trybik" wkoło chyba spustu migawki, to jakieś dodatkowe pokrętło, czy tylko taki ozdobnik?
pozdrawiam
Zaraz zszopuję jakiś fragment nowego olka i poślę rumorsom, trzeba dostarczać ludziom emocji.
''Tajemnicze źródło z Polski (Europa) ukazało nam kolejną odsłonę...'' :)