Ja też, ja też - od 1 września będę na kaszubach :)
Wersja do druku
Ja też, ja też - od 1 września będę na kaszubach :)
To na zachętę przed długą podróżą taka panoramka:)
Miejscowość Gołubie koło Kościerzyny
Załącznik 68499
Polecam wieżę widokową w Wieżycy. I ogólnie piękne okolice, warto pochodzić/pojeździć po polnych drogach - cudne widoki. I jest tak jak lubisz, górki, góreczki i fałdki :wink:
Szymbarku i słynnego domu na głowie nie polecam, tłumy ludzi i wyciąganie kasy.
Bardzo fajne prace. Z ostatniej wrzutki najbardziej mi się podobają zdjęcia nr 1 i 6 ale wszystkie sa klimatyczne i takie uspokajające. Widac, że spędziliście fajnie tam czas.
Jeszcze trochę zdjęć z Kaszub. Tym razem parowozownia w Kościerzynie.
Wszystkim którzy obejrzeli ostatnią wrzutkę i komentowali bardzo dziękuję. Ostatnio miałem jakiegoś doła fotograficznego, nawet DiTLa jednego ominąłem. Na szczęście przeszło, znów mam zapał do focenia no i jesień się zbliża, najlepsza pora dla fotografów widoczkowo-kiczykowych takich jak ja :wink: Wschody, mgiełki, kolorki:mrgreen:
Koniec o pierdołach teraz zdjęcia z tematami wagi ciężkiej:wink:
Załącznik 68568Załącznik 68563Załącznik 68564Załącznik 68565Załącznik 68566Załącznik 68567Załącznik 68569
Dwójeczka i ostatnie to wołanie o pomstę do nieba. Na zarządzających tymi maszynami , to ż zanim oni znajdą na nie pieniądze , rdza je zeżre ze szczętem...
Podoba mi się pomysł z okienkiem.
Swietna wrzuta.dwójeczka jak dla mnie super.a do czwóreczki mam tez patent-cos jak BIOMECHANIKA.super.pozdrawiam