Cieszy mnie pozytywny odbiór tych ostatnich serii. Teraz dla odmiany dam troszkę koloru. Optyka oczywiście ta sama, temat tylko bardziej słoneczny ;)
66,67,68,69,70
Wersja do druku
Cieszy mnie pozytywny odbiór tych ostatnich serii. Teraz dla odmiany dam troszkę koloru. Optyka oczywiście ta sama, temat tylko bardziej słoneczny ;)
66,67,68,69,70
Mnie najbardziej pasi 66 :)
W Twoim wykonaniu nawet takie kiczosy nabierają charakteru :)
Najbardziej podoba mi się 68 - za ten ślad po samolocie po prawej. :D
Tak patrzę na zdjęcia, które powrzucałem i myślę sobie, że ktoś z Was jeszcze dojdzie do wniosku, że Rzym to tylko latarnie, okna i cienie w ostrym świetle a tak przecież nie jest. Wieczne miasto to przede wszystkim samochody i wszechobecny hałas. Kierowcy to prawdziwi straceńcy i nikt tutaj nie przestrzega przepisów, zwłaszcza Ci na skuterach. Zasad ruchu owszem, ale przepisy są naginane do granic możliwości. Turysta to tylko pyłek pędzony samochodami w każdej możliwej sytuacji. Kompletne szaleństwo. Jeśli narzekacie na warszawskich kierowców to zapraszam do Rzymu. Przejdzie Wam wszystko. Moim skromnym zdaniem jak w stolicy uda się uzmysłowić ludziom zasadę zamka to będzie już naprawdę nieźle :)
Poniżej kilka strzałów. Tym razem w roli głównej ZD 9-18
70,71,72,73
65 i 69 - " jak dla mnie".
A narzeczona - fajna i "bojowo" nastawiona taka :)
Też bym się słuchał - chyba.
Pozdrawiam.
No prawie Ci wyszedł ten Mercedes z 71 ale prawie to znaczy, że spaprałeś to co mogłeś super zrobić ;) :-P
A co ja widziałem w poprzednim - nadzieję nieskończoną w przepale słońca co daje światłość na ludzi idących w kierunku nieznanym i niezbadanym ;)