Odp: Zabawa z u43 - ZDJĘCIA
Dzieki ebelku i gietrzy, jak fun to fun!....
Mam pomysl na wykonanie swojej pierwszej powaznej wystawy tylko jak zwykle schody z realizacja, oczywiscie wszystko dlubane Epl1!
Idac za mysla, ebelku powiem CI, ze od czasu sredniego formatu, gdyby nie Sigma, to tak na prawde nie chce mi sie koloru robic, zauroczylem sie BW i kwadratura, po prostu inny swiat, trzeba tylko pojsc na warsztaty z PP, bo nie umim robic obrobki:(
No to jeszcze 3 z tego seta, a trwal on bez przesady 3-4minuty!!! mistrzostwo swiata pod woda:)
pozdrawiam serdecznie
Janek
Mnie się podoba, niemniej gdyby modelka przemogła się i utworzyła oczy, zwłaszcza na ostatnim, to byłoby jeszcze lepiej.
Z nia nie bylo problemu, tym bardziej z otwieraniem oczu:) dorzuce jeszcze pare tym razem kolorkow ale poczekam, az ktos przy'funuje' od siebie, zeby nie bylo monotematycznie, a w kolejce mam jeszcze zdzis DAS BOOTa:)
pozdrawiam serdecznie
Janek
Widze, ze wszyscy na zakupach? no to jeszcze kolorekx2 z UW session... nie pisalem o setapie epl1+9-18+ys110
niestety rakieta wyjezdzala z kadru, nie potrafie sie przemieszczac w tyl z taka predkoscia:)
pozdrawiam serdecznie
Janek
@Janeczek - pierwsze bardzo fajne :)
No ale chopaki i dziouchy, tyle mikrusow jest i nic nie wrzucata, ja wiem, ze sa swieta ale dawajta jakies fotki....
DAS BOOT troche z innej perspektywy:
i jeden standard:
pozdrawiam serdecznie
Janek
3 załącznik(ów)
Dobra, pierwsze zimowe tej jesieni:wink: i w roli głównej dalej zatwardziała 11 letnia Panna MIGOTKA
Jakby sie ktoś pytał, to sam strzygę Migotkę:-P
Janeczka pseudo-rybie fajnie wyszło. Jeszcze jak by obciąć do okoła i wstawić w okrągłą ramkę to na ścianę jako archiwalne by się nadawało ;)
Ciesze sie, ze sie podoba, kit + przytrzymana nasadka Zykkora, kawal fajnego starego szkla, zapomnieli my redukcji na kita i trzeba bylo sobie radzic:)
To jeszcze pare z tego seta:
i klasyk:
pozdrawiam serdecznie
Janek
Fajna ta łódź podwodna. Zdjęcia przez obiektyw kojarzą się mi z widokiem przez peryskop :)