Zastanawiam się nad pionowym lub kwadratowym kadrowaniem? Piękny róż udało ci się zarejestrować.
Pozdrawiam AP.
Wersja do druku
Impresjonizm :D
Brawo :mrgreen:
Super, klimatyczne fotografie, podobają się
Lubie tu zagladac :-)
ja też lubię tu zaglądać, fajna wrzutka
Dzięki za wizyty i wpisy.
Przed Bodzipowym plenerem w Beskidzie Niskim byłem jeszcze na wakacjach na Krecie. To moja druga wizyta na tej wyspie i nie ostatnia. Podoba mi się tam i pod względem krajobrazowym, i ludzkim, i kulinarnym, nawet samochodem mimo zakrętów i specyficznego podejścia wyspiarzy do przepisów ruchu drogowego, zwłaszcza w miastach, jeżdzi sie przyjemniej niz w Polsce, a na pewno w Warszawie ;-)
Zdjęcia robione OMD głównie z 12-50 i Sony.
176.
177.
178.
179.
180.
Trzy pierwsze - znakomite mbsz :)
Gratuluję i pozdrawiam.
mamy podobne odczucia co do pobytu na tej wyspie, i plany mamy też podobne:grin:. Przypomniałeś mi te kretyńskie, oj pomyłka, kreteńskie widoczki.:mrgreen:. Zdjęcie 178 i 180 podoba mi sie najbardziej. Napisz o tych pierwszych 3 zdjęciach. Na jakim wzgórzu stałeś (jeśli pamietasz), lub może to z samolotu?
Witia, Abir dzieki :-)
Pierwsze faktycznie z samolotu. 177 i 178 z drogi z Aghios Nikolaos do Stiti (tej tzw. nowej narodowej) z jakiś punktów widokowych i parkingów przy drodze, na 178 jest wyspa Psira. 179 to sam północno-wschodni koniec Krety - Travouni (dalej niestety był zakaz wjazdu), ostatnie z okolic mojego hotelu, w tle wyspa Dia.