witam po przerwie troche sprzątałem i odkurzam wątek zapraszam do konstruktywnych uwag :wink:
Wersja do druku
witam po przerwie troche sprzątałem i odkurzam wątek zapraszam do konstruktywnych uwag :wink:
Jedynka fajna, mroczna,super ostra, ten kamień jak dla mnie za duży, ale innego tam nie było, żeby mi dogodzić,
Trójka za bardzo nasycona, Czwórka w zasadzie też, Piątka zbyt centralna,sądzę, że chodziło Ci o zatrzymanie koloru w kadrze.
Pozdrawiam AP.
:arrow:
:arrow::arrow:
ja tu widzę raczej bałagan :-?
Jaki ma sens wkładanie tych samych zdjęć do dwóch różnych wątków autorskich?
To samo zdjęcie w wątku macieknr1 - moje zdjęcia i w wątku kilka fotek
W ogóle poco ci tyle wątków?
inny odbiorcaheeee
:mrgreen:
Widząc ilość odwiedzających, stwierdzenie wydaje się słuszne. :)
dziękuje za wsparcie :esystem:
Może zamiast wstawiać w kółko te same zdjęcia nawet w tym samym wątku napisz coś od siebie.
Te zdjęcia są pozbawione kontekstu.
Porównaj sobie jak inni prowadzą swoje wątki.
Zaczynasz traktować nas jak debili, nikt nie robi tyle ruchu co ty.
stary to jest wątek fotograficzny pokazuje na nim moje fotografie ,nie szukam znajomych szukasz znajomych ,drzwi obok facebook podobają się zdjęcia super oceniasz jak nie to trudno , nie oceniaj tego jak prowadzony jest wątek .Owszem dostrzegam pewnego rodzaju kółko wzajemnej adoracji ale ja nie wsiadam do tego wagonu .A więc zapraszam do napisania czegoś więcej na temat samych zdjęć ktore w moim wątku owszem wyparły tekst ..... :wink:. Wydaje mi się że tu jest trochę czasami za dużo pitoleni o tym samym (moja prywatna dygresja )