fajna wiewióra, wygląda jakby była wściekła jak sie zdobyczy w paszczy nie zauważy :)
Wersja do druku
fajna wiewióra, wygląda jakby była wściekła jak sie zdobyczy w paszczy nie zauważy :)
Po fotki z Sigmy 135-400 zapraszam w polowie wrzesnia... A teraz kilka, dokladniej trzy, fotek z niedawnego koncertu Tomasza Stanki na warszawskiej Starowce. Tez z Sigmy, ale 105. Zapraszam do komentowania!
PS. Widzilem dwie osoby z Olkami na tym koncercie :) Jedna miala E330 i Sigme 55-200, a druga zdaje sie ZD 50-200 (moze starsze 40-150), ale nie widzialem body.
90. Koncert Tomasza Stanki 1
91. Koncert Tomasza Stanki 2 (duzy crop niestety)
92. Koncert Tomasza Stanki 3
Pzdr
Suchar byłem w tym samym miejscu i czasie na starówie sobota około 18-tej. tyle tylko, że żona mnie ciągnęła na Nowe miasto i nie zdążyłem pofocić. mam jedno zdjęcie kontrabasisty ale może później je wstawię do swojego wątka. foty udane, najbardziej podoba mi się 90.
Dzieki :) E tam, pofocic. Pierwsze to posluchac jednego z najlepszych jazzmanow swiata :) Pofocic przy okazji :) Koncert byl o 19 i przyszedlem za peic, wiec raczej sie nie widzielismy. Mam jeszcze jedno zdjecie z tego koncertu. Ciekaw jestem, jak to sie spodoba. Zachecam nadal do komentowania poprzednich zdjec ;)
93. Koncert Tomasza Stańki 4
Pzdr
Ostatnia byłaby dobra gdyby trąbka zamiast rozmyta była ostra a pianista rozmyty IMO. Tak jest IMO bez wyrazu. Co do słuchania to z jazzem tak średnio może coś z bluesa albo Pat metheny (jeśli uznac go za jazzmena) to mi podchodzi.
Taka opcje tez zrobilem, ale to wygladalo zupelnie zle. Niestety. Chaos panowal w kadrze, zle sie to ogladalo.
Ja tam akurat za Methenym nie przepadam ;)
Pzdr
Bylem dzis na Starowce i aparatem Zorka 5 zrobilem kilka zdjec :) Oto, co na Starowce zobaczylem:
94. Klaun 1
95. Klaun 2
96. Klaun 3
Pzdr
Cisza, tyle czasu... Szkoda, bo liczylem na choc troche krytyki. A tak wiem jedynie, ze nikogo zdjecia nie zainteresowaly. Ale czemu? Nie wiem. No coz, szkoda :/
Mam jeszcze jedno zalegle zdjecie, z uroczystosci obchodow 63. rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego. Jakos zapomnialem go pokazac, umknelo mi. Prosilbym o skomentowanie tego zdjecia, czy to pozytywnie, czy negatywnie, obojetnie. Chcialbym wiedziec, co o tym myslicie. W zamierzeniu zdjecie mialo byc takie reporterskie, jakkolwiek by to nie brzmialo. Pelen kadr, dodalem tylko ramke, bo bez niej zlewaloby sie z szarym tlem.
97. Polska Walczaca
Pzdr
No to bedzie juz piaty moj post z rzedu, niezle. Moze jednak tym razem ktos skomentuje ponizsze zdjecie? A moze tez poprzednie? Naprawde bylbym wdzieczny, nawet za negatywna krytyke. Chce sie uczyc... Oto fotka z dzisiejszego forumowego wypadu, choc zrobiona juz w drodze powrotnej. Trafilem akurat na poczatek koncertu Jazz na Starowce.
98. Pan Muzyk
Dodaje drugie zdjecie. Wszyscy cykalismy wtedy to samo, wiec pewnie wszyscy maja podobne kadry :) Niemniej wstawiam moj :)
99. Barbakan
Pzdr