tez mnie zastanawia po co zamazywac tablice. Moze chodzi o to by ukryc pochodzenie autka? sam nie wiem..hmmm
Wersja do druku
tez mnie zastanawia po co zamazywac tablice. Moze chodzi o to by ukryc pochodzenie autka? sam nie wiem..hmmm
przecież to nie zdjęcia z nielegalnych wyścigów,żeby właściciel mógł sie obawiać że fotka dotrze do Policji. Ot, stoi sobie gdzieś auto. Na ile wiem to wciąż jest to legalne ;)
Tablice jak rozumiem zamazane w PP.
Jeśli chodzi o ten obyczaj - jestem na nie.
---------- Post dodany o 22:41 ---------- Poprzedni post był o 22:37 ----------
sprawdziłem na chybił trafił gdzieś i piszą, że nawet w dziwacznym prawie anglosaskim nikt nie każe zamazywać tablic na zdjęciach
Lewitacja ;)
163.
Załącznik 60663
pozdro
Nudzilo mi sie czekajac na Sosnówke, wiec sie rozgladalem i zobaczylem, ze Sojki fajnie sie bawia orzechami, przesunalem lufe na badyla dla wiekszych gosci i reszte zrobil AF-C. Jesli chodzi o serie, to mam zawsze wlaczona na ptaszorach, tyle ze nie dociskalem do konca wiec jedno zrobil i odpuscilem, i za pol sekundy wcisnalem drugie i jak siedzi juz zrobilem.
pozdro
Sójka fajna. Poświęciłem jedną zasiadkę żeby złapać sikorę w locie. Kompromisowo ustawiłem czas na 1/1000 i stosowne ISO. Żadne zdjęcie nie wyszło dobrze. Więc nie łatwa taka zabawa co widać po pazurkach u tej pticy.
pozdrawiam
Kulik wielki na zimowisku (Sony DSC-HX1)
164.
Załącznik 60753
pozdro
Potrzos srodowiskowo (11.03.2012)
165.
Załącznik 61333
pozdro
Kulik jest wielki :grin: potrzos też niczego sobie. Pozdrawiam.