Dzięki :)
Gdyby ktoś chciał technikalii: epl1 z 14-150 i ep1 z samyangiem 7,5. Jutro wrzucę wybrane w hd.
Wersja do druku
Dzięki :)
Gdyby ktoś chciał technikalii: epl1 z 14-150 i ep1 z samyangiem 7,5. Jutro wrzucę wybrane w hd.
A tą nocną plażę czymś oświetlałeś, czy to efekt szczątkowego światła zastanego?
Świetne zdjęcia, przyjemnie się je ogląda.
Zazdroszczę :) i zdjęć i wycieczki.
Widzę, że Punta de Jandia zdobyta.... Coraz częściej Polacy zamiast leżeć tylko na plażach wolą iść w te suche i gołe góry.
Jak widać warto!
Bardzo fajne foty, choć w paru miejscach wolałbym rezygnację z rybki na rzecz szerokiego kąta konwencjonalnego.
Sporo zdjęć z innej, nieznanej perspektywy.
Kolega zdaje się miał sporo czasu- ja niestety nie.
Widzę też chyba okolice El Cotillo.
Nocleg na plaży Cofete był?
W sumie zrobiłem cztery całodzienne wyprawy, jedna na Puntę (i tam znalazłem aż trzech turystów, zresztą Niemców), pozostałe były nieplanowane, czyli przed siebie, zwykle bez dróg i konkretnego celu, wszystko w południowej części wyspy. Byłoby tam chodzenia na miesiąc, ale nie ma tak dobrze - byłem tydzień.
Nocleg w hotelu, na plaży byłoby fajnie (nie raz tak spałem), ale noce chłodne, a sprzętu brak. Za to odwiedzałem ocean prawie codziennie przed północą, samotne pływanie przy księżycu ma swój smak :)
Jak ktoś lubi takie klimaty, polecam szukać promocji, można ze wszystkim zejść poniżej dwóch tysięcy. A jak ktoś jeszcze sobie znajdzie coś na miejscu, będzie taniej. Tylko ostrzegam - to nie są warunki jak w Tatrach - minimalna ilość szlaków, żadnych schronisk, nawet dróg nie ma - idzie się po kamieniach. Wysokości nie są duże (góra 800 metrów), ale względne są spore, do tego wiatr, słońce i sucho.
Cześć Janko! Powiem: piękne, ale ty i tak mi nie wierzysz ... a to 010209.jpg już cud, miód i orzeszki!!
Natomiast to 010106.jpg widziałbym z ND na dłuższym czasie z rozmytą wodą.
Pozdrawiam
Ja
P.S.
Nie linkowałem foty, bo nie wiem czy sobie tego życzysz.
Gdyby ktoś chciał przypatrzeć się z bliska zdjęciom, wrzuciłem duże:
http://as.elte-s.com/patrz/duze.htm