lampka fajna jest :) Muszę sobie dyfuzor sprawić bo już odczuwam jego braki :) Starałem się odbijać rozpraszać światło + 1 punkt af :) Jacku zrobiłem dużo operacji :)
Wersja do druku
lampka fajna jest :) Muszę sobie dyfuzor sprawić bo już odczuwam jego braki :) Starałem się odbijać rozpraszać światło + 1 punkt af :) Jacku zrobiłem dużo operacji :)
Mam kilka portretów które się kurzą na dysku, cóż raz kozie śmierć :-P
Co o tym sądzicie?
W galerii jest albo mi sie tylko tak wydaje?...
Moim zdaniem za bardzo skupiasz się na wygładzaniu skóry w PS, choć tak młodym dziewczynom jest to najmniej potrzebne, a nie widzisz rzeczy ważnych. MZ lepiej gdy ukryjesz przedziałek, gdzie widać, że dziewczyna ma rzadkie włosy. Normalna sprawa, ale Twoim zadaniem jest pokazać coś fajnie, a nie eksponować coś, co chciałoby się ukryć.
Waruga-tak było w galerii
Jolu dziękuje Ci za uwagi, zawsze jest coś czego nie zauważę lub nie pomyśle że może przeszkadzać w odbiorze zdjęcia jak te rzadkie włosy. Tak więc mszę jeszcze bardziej uważać!
"Marzenie Moniki"
Hmm, co do ostatniego zdjęcia. Nie wiem czy tylko u mnie tak jest na monitorze - są jakieś takie nierówne krawędzie na twarzy modelki. Co nie oznacza, że portret mi się nie podoba ;)
Ladny portret..
Portrecik sympatyczny a i tytułem odpowiednim zaopatrzony. Ogólnie pozytywnie odbieram.:grin:
muszę popatrzeć skoro tak mówisz :) Obiecuje będę dbał :)