Spoko . Przepraszam że tak dużo ale jest trochę materiału . Potem wrzucę trochę portretów festiwalowych . Mam nadzieje ze nie zanudzam
Wersja do druku
Spoko . Przepraszam że tak dużo ale jest trochę materiału . Potem wrzucę trochę portretów festiwalowych . Mam nadzieje ze nie zanudzam
Jestem trochę skrzywiony, ponieważ za łebka cały rok czekało się na Jarocin i mogę być nieobiektywny ale kolejna wrzuta jako reportaż - doskonała. Czuje klimat! Brawo! Nabrałem ochoty na Przystanek Woodstok chociaż coraz bardziej odstaje wiekiem :D
Świetne! Robert, nie przepraszaj, że dużo, bo wcale nie jest dużo...raczej za mało. Ja poproszę kolejne.:wink:
Świetna wrzutka, naprawdę. Nie są jakieś przedobrzone kadry, ale właśnie konkretne, rzeczowe foty. 5 z 7 - rewelacja.
Fotki robia wrazenie, brawo.
A jednak udało się dostać z aparatem pod scenę :) Fajne zdjęcia.
Świetny reportaż - gratuluję.
Cóż napisać - za poprzednikami - świetne zdjęcia, klimat imprezy aż z nich kipi. Czekam na kolejne wrzuty...
Ale odjazd. Dla mnie rewelacyjny reportarz.
Witam . Dzisiaj zespołowo, ale chyba domyślicie się kto był na scenie . Przepraszam za słabszą jakość ,ale raz że byłem trochę daleko od sceny ,dwa pora już była wieczorowa . Koncert super - zespół dał takiego czadu ... Kto był pewnie potwierdzi . Dziękuję wszystkim za wpis w wątku i oceny w galerii - bo w sumie tylko tu wrzucam swoje zdjęcia