Co do ostatniego zdjęcia... piękności :roll:
Ocenione w galerii :mrgreen:
Wersja do druku
Co do ostatniego zdjęcia... piękności :roll:
Ocenione w galerii :mrgreen:
Dziękuję serdecznie wszystkim. :grin: Niby robi się zdjęcia dla siebie, ale jednocześnie miło, gdy podobają się również innym.
Agulka, w oryginale galeria jest w całości. Ale wtedy mam również ścianę za mównicą z flagą, co według mnie nie wnosi wiele. W sumie chodziło mi o sam sufit okolony kolumnami. Stąd taka decyzja. :wink:
Wszystkim życzę zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Pogoda ma być kiepska podobno, ale życzę Wam aby dopisywała zawsze pogoda ducha.
Dzięki :) I wzajemnie Jolly :)
Tobie również życzę zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia.
I Tobie Jolu Świąt prawdziwych, na duszy i w domu życzę i zamieszkania w takim "piernikowym domu" jak na fotce.
:)
a ja ci na nowy rok najlepszego :) witaj w klubie ksztaltomaniakow ;)
aaa
wiedzialem, ze zapomne :)
pzdr
no i awtarek miodzio :)
pozdrawiam,
Witam po małej przerwie. Z Nowym Rokiem nowe pomysły i cele do zrealizowania. Ponieważ pogoda u mnie średnio zachęca do fotografii w plenerze (zimno, śnieżnie i brak słońca), więc postanowiłam w końcu przysiąść do lampy i parasolki. :lol: Póki co zabrakło "ludzkiego" modela, ale jest szansa, że w weekend się uda jednak kogoś pomęczyć, a wtedy ja Was pomęczę moimi zdjęciami (o ile będzie czym :wink:). Ale zdjęcie jest. Na własnego psa człowiek może liczyć zawsze. Muszę tylko pomyśleć nad jakimś tłem, bo ze ścianami się trochę zlewa:lol: