Dziękuję wszystkim, teraz pędzę do córeczki, jutro odpiszę.
pzdr
Wersja do druku
Dziękuję wszystkim, teraz pędzę do córeczki, jutro odpiszę.
pzdr
Witam
Już piszę
Piotr Grześ - czyli już dzisiaj masz wyjazd - trzymam kciuki.
Na początek nie muszę daleko jeździć, wystarczą mi łąki noteckie, byłem w poniedziałek, trafiłem bażanty, żurawie, zająca i dużo ptactwa, ale jak wiecie widziałem już łosia, jenota - jest na co się zastawić.
Wiejo - dziękuję, w kilku sekundach wiewiórka zdjęła dobrze nabite jabłko.
lekar - dzięki - niedźwiedź to będzie ostatni zwierz jaki tu pokażę ;)
Tomasz.G - jestem bardzo blisko ptaszków, od 1, 1,5-ra i dalej. Tak jak pisałem aktywność jest już bardzo słaba, nawet kilka dni pozostaje ziarno, pomyśl nad sprzętem audio, jakie będą efekty u mnie, napiszę.
Pozdrawiam
Wiewiór-ka
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Prośba o identyfikację:
Nie jestem pewna, ale chyba strzyżyk.
witam pozazdroscic ludzie jak robicie takie zdjecia ale troche z innej beczki ......jak dopasc bobra
Witam : )
Zdjęcia ptaków, które pokazałeś w galerii są bardzo dobrze wykonane. Podobają mi się kadry, kolorystyka i to, że są bardzo starannie wykonane. Jeśli chodzi o fotografie roślinek w wątku to bardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie. Ale w drugim z kolei są fajne bliki w tle. Czyli ... obie mają coś interesującego w sobie :)
dzieki za odpowiedz jestem świeżak i nie wiem jak sie tu poruszać W mojej okolicy faktycznie pojawiły sie bobry powaliły juz sporo drzew no ale jak takiego wytropic ha ponoć są bardzo płochliwe Piękne zdjęcia robisz
Widzę, że jabłuszka działają, przezabawne fotki z wiewiórkami.
"Strzyżyk" fajnie pokazany, tło jest na tyle neutralne, że pieknie widać ptaszka a jednoczesnie tło ładnie gra w obrazie.
Roślinki w przyjemnym światełku, wiosna... :)
Hmmm...porównałam i rzeczywiście to podróżniczek. Zmyliło mnie chyba to, że strzyżyki też lubią tak bujać w trawach. :)
Ale widzę zmianę tematu na chwilę. Bardzo ciekawie przedstawione rośliny, pięknie zagrało światło. Pierwsze chyba bardziej mi się podoba. Liście są pięknie oświetlone, zieleń pięknie wygląda na tym tle.
W drugim bliki ładnie wyglądają, ale roślinka już nie jest taka wyrazista.