No Smerfie jestem pod wrażeniem wrażliwości obserwatora. Ten obrazek bardzo mi się podoba, chciałabym go zobaczyć w kolorowej i miękkiej wersji :)
Wersja do druku
No Smerfie jestem pod wrażeniem wrażliwości obserwatora. Ten obrazek bardzo mi się podoba, chciałabym go zobaczyć w kolorowej i miękkiej wersji :)
O znowu płotki, fajne, swojskie takie :wink: mógłbyś dawać fotkom godło made in Poland :wink:
Motywy w Twoich zdjęciach się powtarzają... weź złóż to do kupy (brzydkie słowo ;) ) i pokaż jakąś galerie online z tymi tematami.
Te płotki są takie polskie. Jak wierzby. Podoba się jako seria.
Ach te płotki! Ach te analogi (gdybym nie był taki leniwy...)! Przyjemnie się na to patrzy. Grizz ma rację - zbieraj paczkę, wieszaj w galerii! ;)
Pozdrawiam
Płot jak płot, każdy widzi i wie jak wygląda....
POZDRAWIAM !!:wink:
@radlakos: Rodinal jest bardzo wdzięczny i wiele wybacza, ale sporo zależy też od negatywu. A prezentowane zdjęcie to jest odbitka, więc z oryginalnego negatywu niewiele zostało :-)
Co do galerii... No tak, nawet myślę, żeby założyć sobie jakąś stronkę, na której bym prezentował zdjęcia, ale przez chroniczny brak czasu ten pomysł odkładam na świętego nigdy, jak to zwykle w takich sytuacjach bywa.
Dziękuję za wsparcie i za miłe słowa.
Rowery wpadły mi w oko. Bardzo ładne przejścia szarości.