Dla mnie to ilość i rodzaje wyświetlanych informacji. Zresztą można ustawić w takiej opcji, że nie będzie żadnych informacji.
Wersja do druku
Zgadza się, ale nie o to chodzi :)
No niestety, sprawdziłem i mój ma też pękniętą ramkę przy srodkowej sróbce..Pytanie...jak np za 4 lata będę chciał naprawic to zrobią to bezpłatnie?
napraw teraz póki masz na gwarancji. Za 4 lata jak sie nie zmieni poziom serwisu to Ci też naprawią za darmo. Mi naprawili 770 SW po gwarancji który upadł i się wgniótł !
Nie powinien się wgniatać skoro pancerny więcv pewnie ktoś stwierdził ze tu nic do rzeczy gwarancja nie ma :)
Możecie sprawdzić, jak długo u Was trzeba czekać na wyświetlenie szybkiego podglądu zdjęcia w OM-D? Chodzi o ten automatyczny podgląd, który wyświetla się zaraz po zrobieniu zdjęcia i po chwili znika. Interesuje mnie tryb raw+jpeg.
Poniżej sekundy. Dla raw bez jpga minimalnie szybciej.
Z jak szybką kartą pamięci?
No tak, wszystko się zgadza. Szybkość karty nie powinna mieć tutaj znaczenia. Ale dlaczego u mnie ten podgląd wyświetlany jest dopiero po 2 sekundach (ok. 1,8 s ze stoperem w ręku)?
mam może dla wielu dziwne pytanie, proszę nie dziwcie się ale, o co biega z tym dodawaniem, odejmowaniem czarnej klatki przy długich czasach, jak to jest w OMD czy to coś tam istnieje?