ciesze sie, ze wracasz do formy i do wypadow na miasto.
959-nie masz litosci... :)
960-rozumiem, ze bez powodu nie cialbys tak ciasno, ale mimo tego ciekawy punkt wypatrzenia :)
pzdr
Wersja do druku
ciesze sie, ze wracasz do formy i do wypadow na miasto.
959-nie masz litosci... :)
960-rozumiem, ze bez powodu nie cialbys tak ciasno, ale mimo tego ciekawy punkt wypatrzenia :)
pzdr
957 refleks i spostrzegawczość podziwiam, śmierć wymowna. Wyobrażam sobie jak polujesz na te kadry....... Czekasz aż w określonym miejscu pojawi się odpowiednia osoba? Czy jak zobaczyłeś śmierć już planowałeś kogo dla niej upolujesz?....
intrygujące... :wink::)
Czasem widząc jakiś fajny kontekst czekam z aparatem aż ktoś nadejdzie. W tym przypadku sfarciło mi się - starsza pani nadchodziła z przeciwka (akurat nikt zbędny się nie kręcił w kadrze), a ja w ułamku sekundy wymierzyłem, strzeliłem i tak powstała ta fota.
Kolejna fota:
961
Hehe :D Ładne fotki robi ten Twój aparat :D
Chyba się specjalnie ubabrał na cross w mieście. Fajnie to ustrzeliłeś, bardzo nietypowa sytuacja.
Statystyka - chodzę prawie co weekend z aparatem po mieście więc mi się trafiają od czasu do czasu fajne akcje. Streeta trzeba kilometrami "wychodzić", cudów nie ma.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Kolejna fota:
962
nie najlesze..ale mi sie podobaja;)
jakby nieostre to ostatnie, poza tym co to za pies???
Pies mus być duży, żeby go można przytulić! A to, to zabawka jakaś.
Pozdrawiam :grin:
No popatrz, przyjemnie przeczytać, że kobieta ma takie zdanie :)
Ja wszędzie widzę kobitki z Yorkshire Terrierami na rękach i z obowiązkową kokardką (terriery, nie kobitki).
Już patrzeć nie mogę na te pokurcze :/
Nie to, co mój bokser ;)
Rafał sorki za OT, fotka fajna, pokazuje tak powszechny dziś widok na naszych ulicach ;)