Z ostatniej wrzuty przedostatnie najbardziej mi się podoba.
Wersja do druku
Z ostatniej wrzuty przedostatnie najbardziej mi się podoba.
budynek rzeczywiście "oryginalny", jednak środek nowoczesny jak widać.
będzie trzeba dzieciaki zabrać i pokazać im ten czas świetności solidarności.
wydaje mi się, że to taki rodzicielski obowiązek
Abir, było sporo wycieczek szkolnych. I o ile wydaje mi się, że gimnazjaliści byli w miarę zainteresowani, to dzieci z podstawówki skupiały się bardziej na gonitwach i głupawkach. Sporo tam polityki i historii najnowszej, dla najmłodszych może to być nudne. Chyba że na pierwszej wizycie skupisz się na bardziej lajtowych klimatach, jakimś ogólnym zarysie.
To taka moja refleksja.
Pierwsze z tej serii bardzo wymowne, z wieloma podtekstami, może jedynie nieco światła zabrakło na twarzy tej pani.
Dobrze, że dbasz o czystość i oszczędność w kadrze, tam tylko to, co najważniejsze.
Pamietam jak pierwszy raz zobaczylem Pomnik Poleglych Stoczniowcow.....
Pisałam o kontrowersyjnej interesująco-brzydkiej budowli, jaką jest w Gdańsku ESC. Jest jeszcze jedna nowopowstała bryła - Gdański Teatr Szekspirowski :D Słyszałam porównanie do czernobylskiego sarkofagu. Coś w tym jest... ;) Fotograficznie miejsce zarąbiste. Rozumiem jednak tych, którym się nie podoba (bo np. nie potrzebują fajnego miejsca do fotografowania ;)).
Jego największą wadą jest to, że narzuca pionowe kadry, których nie cierpię ;)
Jak na kogos kto nie lubi pionowych kadrow wyszly ci znakomicie pani Bufetowo. :wink:
Dla mnie dwa pierwsze, wlasnie w pionie kapitalne!
I to na dodatek z postaciami ludzi, ktore w tym wypadku sa swietnym wypelnieniem dla kanciastej architektury.
Mam bez ludzi ale mi się nie podobają :D Zapiszę Ci w spadku ;)
Z tej wrzutki pierwsze i drugie jest doskonałe. Trzecie i czwarte już do mnie nie gadają :)