Dzięki apz, siedzimy na żaglóweczce na wyspie Paros w rejonie Cykladów.
W porcie mamy internet :grin:
Jutro płyniemy na Naksos, ale główny cel to Santorini. Trzeci raz próbujemy tam dopłynąć, do trzech razy sztuka :grin:
Wersja do druku
Dzięki apz, siedzimy na żaglóweczce na wyspie Paros w rejonie Cykladów.
W porcie mamy internet :grin:
Jutro płyniemy na Naksos, ale główny cel to Santorini. Trzeci raz próbujemy tam dopłynąć, do trzech razy sztuka :grin:
Pozdrowienia również.
I my tu wcale nie jesteśmy takie szczury lądowe, bo jak popada jeszcze ze dwa dni to będziemy też na łódki wskakiwać :/
Beatko, pięknych wakacji Ci życzę, wspaniałych przeżyć i zdjęć.
Miło, że o nas zmarzniętych i zmoczonych pamiętasz :)
Pozdrawiam Waszą całą rodzinkę.
Jasiu, Tomku, dziękuję za pozdrowienia :grin:
Wzięłam z domu komputer do wieczornej obróbki fotek, ale strasznie się męczę z małym monitorem i nowymi wersjami programów. Do obróbki portretów- makabra! Co znaczy jednak siła przyzwyczajenia...
Jutro może wezmę się za tutejsze krajobrazy :)
dokładam swoje pozdrowki dla ciebie mila pani , wakacji dla duszy ci życzę odpoczynku dla ciała a co do zdjęć hmmm pani z czerwoną tkaniną na drzewku nie ostra .Pomysł był ale do mnie amatora zupełnie nie trafił ani kolory ani kadr pozostale 2 jak zwykle trzymaja poziom .:wink::esystem:
Witam!
Jestem świeżo upieczoną forumowiczką i nawet nie śmiałabym oceniać twoich zdjęć. Większość widziałam już w galerii, co tu dużo mówić - wyróżniają się spośród innych! Gratuluję kunsztu fotograficznego i spojrzenia artystycznego! Twoje zdjęcia to arcydzieła fotograficzne:)
Witam po przerwie.
Wojaże na tą chwilę zakończono i jak przysłowie mówi: "wszędzie dobrze ale...".
Cieszę się domowymi pieleszami ale nie omieszkałam no forum rodzime zajrzeć :grin:
Wkrótce reportaże z podróży.:grin:
A na obudzenie wątku wrzucam portretowe.
Liliowe klimaty....
(wszak trzeba było wykorzystać bukiety na zakończenie nauki w szkole :wink:)
Czy masz "piegi" w wersji z otwartymi oczami?
Jakaś za spokojna ta wersja. :-P
Może jakieś spojrzenie bardziej pasujące do tonacji zdjęcia (agresywne, drapieżne :roll:)?