Syrena i wędrującą (przez chaszcze) też bardzo udane. Gratuluję różnorodności kierunków poszukiwań. Moje odczucie zdecydowanie - pozytywne.
Ja nie pomogę krytyką - nie mam portretowych doświadczeń, mogę opisać jedynie moje wrażenia.
Pozdrawiam AP.
Wersja do druku
Syrena i wędrującą (przez chaszcze) też bardzo udane. Gratuluję różnorodności kierunków poszukiwań. Moje odczucie zdecydowanie - pozytywne.
Ja nie pomogę krytyką - nie mam portretowych doświadczeń, mogę opisać jedynie moje wrażenia.
Pozdrawiam AP.
Kobieta leżąca na brzozie sprawia wrażenie dwumetrowca. Ale za to jakże zmysłowo !
Podoba mi się trójka, modelka sprawia wrażenie jak by miała za chwilę wyjść z jpg'a :grin:
Od pewnych warsztatów zrobiłaś mega postęp w portretach. Tak naprawdę to chyba uwolniłaś potencjał. Jak tylko będziesz w okolicach Frankfurtu lub wrocka daj znać, stanowczo domagam się korepetycji ;)
Bardzo fajne prace ;)
Pozdrówka!
Tomku co człowiek to opinia, jedni narzekają , że marudzę (wcale nie twierdzę, że nie mają racji) inni , że sie rozwijam i kogo tu słuchać?... nie zastanawiam sie nad tym...
... Robię to bo sprawia mi to frajdę, nie jest to moje źródło dochodów...., tylko tyle....
Przyjmuję ucznia z otwartymi ramionami, pod warunkiem, ze pojętny, a jak nie, to nadrabia tupetem, byle nie ciepłe kluchy :grin:
.. tak na serio, i nawzajem, w Bydgoszczy zapraszam na kawkę :grin:
To sesja TFP, wciąż nie myślę o fotografii zarobkowo :)
Nawet na wakacjach mnie tu ciągnie ...
Pozdrawiam z upalnej Grecji :)