Bo nie ma skąd wziąć matrycy zapewne.
Wersja do druku
Bo nie ma skąd wziąć matrycy zapewne.
I nie szkoda Ci TCON-a? Ze Stylusem 1 wyciągnąłbyś na nim, praktycznie bezstratnie 510 mm, a to nie psa w d..ę kopnąć:|
A tu mały test szybkości AF Stylusa1 i nie tylko:
https://www.youtube.com/watch?v=wh6DH7ZpbR0
:shock::lol:
To juz jasne, dlaczego tak Stylusa1 zachwalasz, bo widzisz, że Chłopak cierpi:grin:
Stylus 1/1s + CLA-13 + TCON-17X
Załącznik 157128
[QUOTE=many_moons_ago;1217807]I nie szkoda Ci TCON-a? Ze Stylusem 1 wyciągnąłbyś na nim, praktycznie bezstratnie 510 mm, a to nie psa w d..ę kopnąć:|
A tu mały test szybkości AF Stylusa1 i nie tylko:
[film wyżej]
Szybki jest ! Co do Tcon'a, to z XZ-2 miałem 190 mm, w Stylusie będzie 300 !! Więc powinienem być zadowolony :-)
---------- Post dodany o 11:11 ---------- Poprzedni post był o 11:07 ----------
oddać jak oddać, ale na próbę chętnie bym kilka zdjęć zrobił na 500 mm. A tak przy okazji wie ktoś czy jakaś zamienna tulejka do Stylusa występuje , do zamocowania tele i filtrów ??
---------- Post dodany o 11:13 ---------- Poprzedni post był o 11:11 ----------
Wy se żartów nie róbcie ...:cry: Po "stracie" XZ-2 kilka dni nie mogłem się pozbierać, jakby mi ktoś rękę obciął :-P
XZ-2 kupiłem z pełną świadomością i tylko dlatego, że cena Stylusa 1 była zbyt duża, a w planach był jeszcze O-MD, więc tyle w temacie, co nie zmienia faktu, że Stylus 1 jest naprawdę fajnym aparacikiem. A że kolega cierpi, cóż, łączę się z nim w bólu ;)
Odpowiedziałem Ci w wątku o Stylusie 1.
Sam rękę pod ostrze podłożyłeś ;)