Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Do mnie także psie najbardziej przemawiają, tym niemniej pozostałym też nic nie brakuje:grin:
wena wróciła...
jestem ciekawa dalszych kadrów bo ulica prezentuje się doskonale
jak zobaczyłam "cześć" to już miałam pisać że przecież było już ;)
było tylko nie u Ciebie...
super i czekam z niecierpliwością na jeszcze
6 załącznik(ów)
No to jeszcze kilka industriali z Przędzalni Grohmana. Zdaję sobie sprawę, że wszystko już było. No ale mnie tam wcześniej nie było, wszystko więc nowe ;) Pierwsze zdjęcie z Muzeum Książki Artystycznej. Świetne miejsce. I ładna pani wejszła w kadr ;) Większość zdjęć o dziwo w kolorze.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
No to jeszcze kilka industriali z Przędzalni Grohmana. Zdaję sobie sprawę, że wszystko już było. No ale mnie tam wcześniej nie było, wszystko więc nowe ;) Pierwsze zdjęcie z Muzeum Książki Artystycznej. Świetne miejsce. I ładna pani wejszła w kadr ;) Większość zdjęć o dziwo w kolorze.
No, nieźle. Będzie więcej?
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
No to jeszcze kilka industriali z Przędzalni Grohmana. Zdaję sobie sprawę, że wszystko już było. No ale mnie tam wcześniej nie było, /.../
Jakże zdrowe podejście!
Miałem tu już nie zaglądać, bo zawsze czuję się tu, jak przy nieostrożnym piciu herbaty"mieszał za szybko i wciągnął go wir":mrgreen:
Wrzutka super, będzie ciąg dalszy?
"Cześć" - mbsz - znakomite.
Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
pierwsze super, pokusiłbym się nawet o mocniejsze wyczernienie tej dziewczyny, pozostałe są wg mnie normalne, jak to foty z takich miejsc, fakt dobre kadry, miejsce jak miejsce, naoglądałem się takich sporo.
Też myślałam o takiej bardziej konturówce, w ostatniej chwili zwątpiłam. Jeszcze popróbuję.