Świetna wrzutka.
Wersja do druku
Świetna wrzutka.
Bardzo udana ta ostatnia seria :-)
Bardzo fajne te mleczne potoki :)
Bardzo przyjemne ostatnie zdjęcia. Woda pięknie rozmyta.
Piekne Bodzio. Wszystko jedno kto statyw tachal :wink:
(537) swietne miejsce.
Eeeech czas.
Zamek Książ
581. Załącznik 132808
582. Załącznik 132807
583. Załącznik 132805
584. Załącznik 132806
585. Załącznik 132809
586. Załącznik 132810
Jeszcze w Książu nie byłem, ale już mi się podoba. Dzięki Bodzipy :-)
Bardzo ładne zdjęcia Zamku.
Na razie migawka z samych tarasów. Będą jeszcze komnaty i pomieszczenia Herr Adolfa
Fajnie sobie przypomnieć, byłem tam tak dawno, że już niewiele pamiętam.
Bylem,wszystko sie zgadza.
Nie byłem :) , ładnie, jesieni nie widać jeszcze :)
Super. A 585 bardzo, bardzo super:)
Nie bylam, ale chetnie pojde bo ladnie to pozkazales, tak na zachete :grin:
Zamek Książ.
Trochę czasu zajęło mi to zdjęcie. Wg przewodnika, najpiękniejsza sala pałacu - i ja się z nim zgadzam :D
Darłem do przodu aby być przed grupą, aby mieć pustą salę. Do tej ściany było za blisko. Jest to składanka z 12 kadrów z ręki obiektywem 12/2,0
Składane Huginem.
587. Załącznik 133034
Bardzo ładne zdjęcia.
Piękne zdjęcia.
Fajne te z Książa.
Poczekam na więcej.
Pozdrawiam.
Dziękuję za ciepłe przyjęcie :)
To jest tak, że czasem trudne ujęcie uda się z ręki, a czasem jednak statywu trzeba.
Miejscami tak ciasno było (wygrodzenia, linki) że pojedyncze zdjęcie nie oddaje piękna komnat, natomiast na panoramę mało miejsca.
Poniższe niektóre udane, niektóre mają błędy paralaksy. Ale zdecydowałem się je pokazać bo komnaty piękne. Tam gdzie była możliwość zastosowałem profil prostoliniowy, gdzie indziej - profil cylindryczny. Myślę, że to dobrze dla oglądu komnat wyszło. Więc zapraszam :)
Książ - komnaty
588. Załącznik 133101
589. Załącznik 133100
590. Załącznik 133102
591. Załącznik 133103
Dwa ostatnie klikamy do oporu :)
to w tych komikach spalono zamkowe drzwi w 45?
komnaty bardzo ładne :)
Pokazali Ci tunele ? :) Czy nadal ich bronią pod przykrywką panów z PAN-a ;-)
Komnata zlozona ladnie. Przy okazji dzieki za nazwe programu - kiedys czegos takiego szukalem.
Ładne zdj zdjęcia z wnętrz .
Albo wez tego sznuta odsun jak bedziesz tam jeszcze raz.Tak bedzie to mniej wiecej wygladac.Raczej mniej jak wiecej:mrgreen:Załącznik 133399
Stemplowalem,ale wcale nie zmudnie.Ot tak z nudow.
Masz ze stolem,tylko teraz nie napisz,ze na suficie tez widac sklejki:mrgreen::mrgreen:Załącznik 133420A przepuscilem przez jakiegos plugina sobie.
Z ogromną przyjemnością obejrzałem zdjęcia z Zamku Książ, tym bardziej że ostatni raz zwiedzałem to piękne miejsce 27 lat temu :)