może i bym wyprostował ale poszalałem z naświetlaniem. przesadziłem o około 10s i jakbym wyprostował to już prawie star trailsy by wyszły :) pozdr
Wersja do druku
Bardzo ładnie wyszła Ci ta Mleczna Droga. Na dwóch poprzednich seriach porannych też jest na czym oko zawiesić, szkoda że nie numerujesz zdjeć, łatwiej byłoby powyróżniać któreś ze zdjęć.
Mleczna mniam, mniam :)
witam serdecznie po dłuższej chwili. właśnie jestem na wyjeździe już kilka chwil. zabrałem ze sobą starą poczciwą e420stkę i 14-42 :) kilka kadrów udało mi się upolować pomiędzy pracą a domem :) może komuś się spodobają :) pozdr
Interesująca wrzutka. To pierwsze ( z oknem) to loft?
Powiem tak, urzekłeś mnie. Dłuuugo miałem E-400 i cieszyłem się pięknymi kolorami jakie generowała jego matryca.
Ze zdjęć zaciekawiło ostatnie - chmura jak grzyb atomowy lub tornado.
Brawo :)
ooo tak. coś w tym stylu :) to w takim razie to był loft :)
bardzo ciekawie wyszły te kolorowe impresje chmur :)
A napiszesz gdzie to? Lubię Twoje zdjęcia, zawsze oglądam z przyjemnością.
Ostatnia seria kapitalna, piękne chmury, odważne kolory, brawo!
Dzięki :) Natura mi sprzyja bo z jednym obiektywem cudów nie narobię ;) ale da się coś wykrzesać :) pozdr
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Tymczasem kilka kadrów z szuflady :) Portret modliszki ( bo bez takiego kadru to nieważne spotkanie ) :) a Bielik znudził się siedzeniem nad wodą i sobie poleciał :) Chmura burzowa nad Jeziorem tarnobrzeskim- trzaskało decybelami strasznie :) i Boskie oko :) Pozdrawiam
O, portret przepiękny :)
Modliszka hipnotyzuje. Supeer
dwie kilkugodzinne zasiadki w tym sezonie miałem do sprawdzenia co się dzieje przed czatownią i jak bedzie wyglądać sezon zimowy. Muszę powiedzieć, że będzie dobrze :D jakość może nie powalająca bo omd w serwisie i muszę się jak na razie zadowolic e420 ale nie narzekam. pozdr
Będzie dobrze i jest dobrze - bardzo fajne zdjęcia :)
Ja tu nie widzę żadnych dramatów, same sensacje :-)
Dramaty były w czatowni. Malo się kawką nie udlawilismy bo czekalismy na Myszaka a Bielik przyleciał :-D pozdr
Ktoś już kiedyś opisywał i chyba nawet pokazywał zdjęcia .... budowy czatowni i okołoczatowe gadżety... bardzo jestem ciekawa jak to wszystko wygląda, jeśli masz jakąś dokumentację chętnie obejrzę i przeczytam choćby mini relację z czatowania :-)