Dzięki, to naprawdę tylko chronologicznie złożone filmiki na szybko. Dopiero mam zamiar z tym się pobawić :)
Wersja do druku
Dzięki, to naprawdę tylko chronologicznie złożone filmiki na szybko. Dopiero mam zamiar z tym się pobawić :)
To czekamy na rezultaty dalszej zabawy:-)
Bardzo mi się podobało, a i przyspieszenie jak najbardziej na miejscu....:grin:
Jak masz to zamiar poprawiać to uwaga: popracuj nad łagodnym przejściem z jednego utworu muzycznego do drugiego.
I uwaga zupełnie nie do ciebie: Szkoty powycinali w pień wszystkie drzewa i teraz by zarośnięte krowy arktyczne mogły się poczochrać to muszą wstawiać słupki betonowe. :mrgreen:
No i po lewej jeżdżą, strach się na te fragmenty patrzeć ... Jeden chwilkę jechał po prawej , ale okazało się się, że to nie normalny, tylko wyprzedzał...:wink:
Już tam nie pojadę.
Krzysiu, to nie Szkoty, tylko Angole im wycięli drzewa. Węgiel też im wybrali, i kamień także. A teraz ropę. Się dziwisz, że ich tak "kochają" ??
Ja lubię Angoli na ten przykład: The Beatles, czy też ciągle w formie The Rolling Stones..... :mrgreen:
A że tam parę drzewek... Mogli se już dawno nasadzić, nie było by tak biednie i pusto w ichszych górach...
Jak na szybkie składanie to kawał dobrej roboty wyszedł, podkład muzyczny też fajny.
Zastanawiam się czt tak można, czy nie za bardzo...
326
Załącznik 170312
327
Załącznik 170311