-
Z przyjemnością przejrzałam cały wątek (36 stron!). Piękne krajobrazy, trochę mi znajome (bywam w okolicach Nysy i Głuchołaz). Szczególnie podobały mi się zimowe fotki, z iskrzącym śniegiem, a także z konkursu skoków.
Przy okazji ukłony dla Wanilii za obróbkę zdjęcia 166. - cudnie!
A do wątku będę częściej zaglądać...
-
Wspólna praca Twoją i Wanilli bardzo udana (166). Brawo
-
Ależ mi się miło zrobiło :grin:
Wiejo większość Twoich zdjęć świadczy o ważliwej duszy odbiorcy, wrażliwości na piękno, ja zawsze z chęcią tu wpadam.:grin:
-
Witam
167 - chciałbym tak codziennie tą furteczką wychodzić z aparatem na wolność..
miło się patrzy, technicznie może większy kontrast albo nawet B&W.
O drzwiczkach wszyscy napisali, nie przepadam za tego typu zdjęciami - musi w nich być szczególny klimat - Tobie i Wanilii się to udało ;)
pzdr
-
2 załącznik(ów)
Dziękuję za opinie i możliwość przywołania wspomnień. Zupełnie niespodziewanie załapałem się na wycieczkę do zamku Książ i tam trafiłem na ćwiczenia Straży Pożarnej. Poniżej fragment fotograficznej relacji z wycieczki.
-
169 brama Książa, klasycznie i ładnie
-
Brama- piękny obiekt, szkoda, że nie było jakiegoś interesującego światła, które dodałoby nastroju, (troszkę przeostrzne wydaje mi się?), zamek przechechyla się nieco w prawo.
Czekam na więcej :)
-
Zgadzam się z wanilią, poza tym zamek jakiś mocno różowy (za dużo niebieskiego? :roll:)
-
A te wozy strażackie na zamku co tam robią? Ćwiczenia, czy poszukiwania bursztynowej komnaty? :)
-
ten zamek wyszedł wyśmienicie.