Odp: Macro - praca zbiorowa
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
Dzisiejsze pstryki.
Zamieszczać swoje zdjęcia bezpośrednio pod perfekcyjnymi fotkami Pamaru to akt odwagi, albo ...:grin:
Ale co tam - w oczekiwaniu na MZD 60 mm - jest co jest.
A czemu sie wstydzisz, jest ok. A bardzo mi do gustu przypadła ostatnia fotka.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
Dzisiejsze pstryki.
Zamieszczać swoje zdjęcia bezpośrednio pod perfekcyjnymi fotkami Pamaru to akt odwagi, albo ...:grin:
Kochana Olu_Olgo, jeśli uważasz moje fotki za perfekcyjne to uwierz, daaaleeeko im do nich. :D Co prawda cieszę się i dziękuję ale jednocześnie polecam http://1x.com/photos/macro
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Aż taka wstydliwa nie jestem, po prostu ciągle walczę z GO i wiem, że idealne nie są.
---------- Post dodany o 20:57 ---------- Poprzedni post był o 20:54 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
pamaru
Kochana Olu_Olgo
:lol: Jak miło...
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
Aż taka wstydliwa nie jestem, po prostu ciągle walczę z GO i wiem, że idealne nie są.
chcesz prawdziwie powalczyć z GO ? poczytaj o stackowaniu. To jest jazda na full :)
Ola Olga - ulga mnie ogarnęła :grin:... nie musisz się wstydzić, masz się czym pochwalić, naprawdę.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
poczytaj o stackowaniu. To jest jazda na full :)
Poczytam na pewno.
---------- Post dodany o 21:37 ---------- Poprzedni post był o 21:35 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
lisiajamka1
Ola Olga - ulga mnie ogarnęła :grin:... nie musisz się wstydzić, masz się czym pochwalić, naprawdę.
Bardzo Ci dziękuję.
Cytat:
Zamieszczone przez
pamaru
Kochana Olu_Olgo, jeśli uważasz moje fotki za perfekcyjne to uwierz, daaaleeeko im do nich. :D Co prawda cieszę się i dziękuję ale jednocześnie polecam
http://1x.com/photos/macro
no to dałeś teraz do oglądania:shock:. Ładnie się to patrzy, ale gdyby nie te dzisiejsze techniki (stackowanie) i komputery to by ich nie było.
Ola Olga - ostatnie chyba najlepsze. dzięki temu oświetleniu z lewej wygląda jak solista na scenie oświetlony tylko szperaczem (może tekla ze skrzypcami:mrgreen:)
Walcz tak dalej z GO i próbuj różnego światła. no i odważnie do przodu, pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
Dzisiejsze pstryki.
dla mnie najbardziejsza jest muffa .... ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
A mnie obie pajęcze.