10 - po prostu świetny klimacik, tylko boli to ucięcie po lewej stronie.
Wersja do druku
10 - po prostu świetny klimacik, tylko boli to ucięcie po lewej stronie.
Wooooossssaaaappppp tazzzzz.
NadZimnoMorskie zdjęcia bardzo fajne. Widać morze też jest bardzo ładne mimo że temperatura i warunki nie zachęcają do spacerów.
Dla mnie cała seria jest in plus - kadrowanie, przesuwanie itd to poboczne kwestie. Mnie najbardziej urzekł super pomysł na ukazanie naszego Bałtyku o tej porze roku.
O tak, zgadzam się z kowaliksterem. Obie serie pokazują fajne spojrzenie na zimowy Bałtyk. I powiem Ci szczerze, że jak patrzę na te zdjęcia to aż mnie nosi i chętnie wsiadłabym w pociąg i pojechała sobie popatrzeć (a przy okazji i zdjęcia porobić).
6.8.10. jak dla mnie, lubie morze od drugiej strony...
Brrrr ale zimny Baltyk....byc moze jak jeszcze troche przymrozi to bedzie kra.
Fotki ciekawe, o tym co mozna poprawic juz powiedziano, ale to co najwazniejsze czyli klimat oddany swietnie.:grin:
Wielkie dzięki za wszytki uwagi, przyznaje się bez bicia chyba za szybko się za nie wziąłem, pewno z tego faktu są braki w kompozycji i kadrowaniu. Powinny się uleżeć a nie tak na wariata obrabiać i publikować. Usiądę do nich raz jeszcze bo trzeba do klimatu dodać podstawowe elementy zdjęcia o których wspominał mirek i bufetowa.
Jolly pakuj się i przyjeżdżaj albo wskocz do Wisły kiedyś dopłyniesz do morza :).
wwwwoooolleeeeeeee kowal wcale nie jest tak zimno jak mogło by się wydawać zaledwie -3.
Jakby przymroziło z -15 przez 2 tyg było jeszcze ciekawiej zamarzający brzeg i całe paliki w lodzie :).
Pozdrawiam.
Mirku oczywiście że ważne kwestie. Ale jak fotka ładnie oddaje klimat miejsca, dobrze można wyczuć co chciał autor pokazać to i niedociągnięcia schodzą na drugi plan. Nie zawsze kwestie odbioru... technicznego są ważne, fotka sama w sobie jest najważniejsza.
Tazzzzziku dla mnie każda temperatura poniżej zera to mróz, ja wolę +30 niż -10.
A tak jeszcze bym się Ciebie zapytał jak to jest z odczuwalnością teperatury nad morzem zimową porą - wszak wieje tam pewnie cały czas ale wilgoć powietrza większa. Poopowiadaj nam dziadku ;)
Kowallllll odczuwalność nie wiem nie marznę :).
ja łatwiej znoszę -20 niż + 30 .
Jak jest siarczysty mróz poniżej -10 to jest fajnie bo wilgoci brak, a jak słoneczko dopali miodzio piękne niebo i aż chce się łazić. tylko para oddechowa zamarza na wąsach i brodzie ale Tobie o nie grozi z wiadomych powodów. he
Najgorsza nad morzem jest około 0 tak od -2 do +5 wilgoć jak cholera. odczuwalne powiedzmy -10, ale cholernie nie przyjemne . a jak powieje tak z północy tak około 5 w skali to nawet nie ma po co wyłazić.