Popatrzylem pod ta kiecka.Przerzucilem przez automat w programie wykorzystujac opcje-Zrob porzadek pod kiecka.Wyszlo tak:grin:,a jak wybralem opcje,zeby to powtorzyl to tak zrobil.
Wersja do druku
Popatrzylem pod ta kiecka.Przerzucilem przez automat w programie wykorzystujac opcje-Zrob porzadek pod kiecka.Wyszlo tak:grin:,a jak wybralem opcje,zeby to powtorzyl to tak zrobil.
Drugie już zbyt dużo niebieskiego się zakradło, pokombinuj Mirku skąd ta technika jest jaka jest i podpowiedz coś Masakrerowi, bo Ty w tym niezły jesteś:grin:
No widze, ze cos pokombinowaliscie. Ja strzelalam na balansie bieli automatycznym i sami widzicie, ze dziwne kolorki tam byly....
Chyba ten ostatni w wydaniu Mirka najlepiej mi lezy i drzwi od Helmutha tez lepsze.
Teraz przyznajcie sie chlopaki coscie pod ta kiecka namieszali co bym wiedziala na przyszly raz :mrgreen:
Pod kiecką to działają ręce które czynią cuda :)
Jak masz problemy z WB to gorąco polecam szarą kartę do balansu.
Sprawdza się rewelacyjnie.
Bedzie trzeba to i sie podniesie na chwile:grin:,a Helmut to dobry stolarz to i drzwi potrafi i krzeslo jakies tez napewno.
Co zrobilem-przepuscilem przez automat i troche do kolorow podeszlem blizej,juz nie z automata.
Lekcji udzielamy na ircu-sa lepsi i bardziej oblatani,ja tez od nich sie ucze.
A teraz na dobranoc i juz na dobitke maly mix.
Wnetrze jednego z budynkow universytetu w Djelfie, rozkopany wjazd na teren univerku i uliczka z Masaad.
Dobranoc :)
Witaj,
Z niecierpliwością czekałam na zdjęcia z Twojej ostatniej podróży :-)
Jestem laikiem, więc ciężko jest mi oceniać fotki pod względem technicznym. Jedyne co mogę zrobić, to napisać czy zdjęcie mi się podoba, przyciąga moją uwagę, lub ew. co bym zmieniła :-)
80- podoba mi się kadr jak i sam budynek. Ostatnio zachwycam się "arcydziełami" Calatrava, dlatego wszelakiej maści konstrukcje przyciągają moją uwagę :-)
82- niesamowicie wyglądają niebieskie okkiennice na tle jasnego budynku z piaskowca chyba? :-) Szkoda tylko że chłopczyk jest w cieniu- MSZ przy tym zdjęciu postawiłabym albo na same okiennice (ujęcie na wprost), albo na chłopczyka (z bliska, ostro i wyrażnie) :-)
Pozdrawiam i czekam na następne.