Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Noooo... Zrobiłaś nas w bambuko :mrgreen:
No to teraz zrob jakies focie sobie ze starym:oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Apezecie, mowa o moim Starym Aparacie, który nadal jest moim Bieżącym po krótkiej przygodzie z testowanym E-M10 (nazywanym tu Małym). Dopuściłam się zdrady na 2 tygodnie, potem musiałam wrócić. Perypetie opisałam w wątku testowym i ciągnę temat ;)
No cóż nie nadążam wszędzie...
A aparacik mocno już odstający od czołówki branży nadal może i robi zdjęcia, i jakiś czas będzie robić jeszcze. Niech służy jak najdłużej....
W takiej elektronice sprzęta się starzeją mentalnie, zanim zdążą się technicznie zużyć.
Dobra, dobra.... ty mi tu wyjasnij szybko jak fiszajem zrobilas krzywe zdjecie ziemi, a ludki ci prosto stoja.... Iscie Alicjowy klimat :)
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Dobra, dobra.... ty mi tu wyjasnij szybko jak fiszajem zrobilas krzywe zdjecie ziemi, a ludki ci prosto stoja.... Iscie Alicjowy klimat :)
A popatrz na exifa :-P tam jest 54 mm i na górce stoją :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
No cóż nie nadążam wszędzie...
A aparacik mocno już odstający od czołówki branży nadal może i robi zdjęcia, i jakiś czas będzie robić jeszcze. Niech służy jak najdłużej....
W takiej elektronice sprzęta się starzeją mentalnie, zanim zdążą się technicznie zużyć.
Jak sobie ten odstający porównam z tymi wszystkimi wbudowanymi w komórki i pomyślę, że ludzie na prawo i lewo pstrykają telefonami, smartfonami i tabletami, a potem są szczęśliwi, że zdjęcia robią, to jestem cały szczęśliwy i w skowronkach, mając ten odstający :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
A popatrz na exifa :-P tam jest 54 mm i na górce stoją :mrgreen:
Fiszaj 54mm????:shock:
Faktycznie.... :) Czyli "zdjecie na szczycie" :)
Ta Twoja Fotografia otrzymała II Nagrodę w FM Lipca 2014r.
Gratuluję!
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1405203939
extraaa - Aga gratulacje - naprawdę świetne zdjęcie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
extraaa - Aga gratulacje - naprawdę świetne zdjęcie :)
Właśnie! Piełkne jest! :)