Najbardziej z ostatnio wstawionych zdjęć podoba mi się ostatnie bo jest stosunkowo najmniej przekombinowane. Coś jednak nie do końca mi pasuje - plamy, mazy czy jak to nazwać, na wysokości ramion bardzo poszerzają, odrealniają modelkę.
Wersja do druku
Najbardziej z ostatnio wstawionych zdjęć podoba mi się ostatnie bo jest stosunkowo najmniej przekombinowane. Coś jednak nie do końca mi pasuje - plamy, mazy czy jak to nazwać, na wysokości ramion bardzo poszerzają, odrealniają modelkę.
Warsztaty absolwentów w Złodziejewie odbyły się w ostatni weekend.
Mieliśmy szansę na realizację własnych stylizacji i pomysłów.
Trzy pierwsze fotki są tylko mojego autorstwa od początku do końca. (Podkreślam to nawiązując do jakichś poprzednich wypowiedzi).
Zdarza się jednak , że niektórzy wykorzystywali stylizacje innych- za zgodą a czesem i bez- tych pierwszych ;)
Tworzyliśmy też czasem we dwie osoby jedną stylizację na zasadzie "burzy mózgów" - uwzględnię to w opisie :)
Atmosfera była fantastyczna , jak i modelki :grin:
Niestety komputer mi szwankuje wiec prace nad materiałem postępują wolno.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wszystkie komentarze i oceny :grin:
Czepić się nie ma za bardzo do czego:-). Choć z tych wszystkich ostatnich, to "malarskie" najbardziej mi się podoba.
Mnie najbardziej podoba się to środkowe... ale nie wiem czemu :oops: może nie lubię ciętych głów?
Jak na mój gust - jedynka jest bardzo ok.
Pozostałe są dla miłośników poszukiwań artystycznych i nowych środków wyrazu.
Tam gdzie widać szopa, kończy się jak dla mnie fotografia a zaczyna grafika. Co kto lubi. Ja nie jestem miłośnikiem takich eksperymentów. Mnie to nie bawi...
O gustach wszak ...
Pozdrawiam AP.
O! :grin: Witaj :cool:
Diabolik ciągle mi jeszcze daleko aby porzucić wątek, tak jak Ty :wink:
Z tych ostatnich kolor podoba mi się bardziej.
To chyba dlatego , ze do fotek BW podchodzę bez przekonania, ja zawsze na kolor stawiam :) BW to nie moja działka obawiam się