No pięknie Adamie, hmmm - od trzech dni systematycznie leje, w Wysowej deszcz ze śniegiem i już tak różowo to nie wygląda.
Ale żeby nie było, jak się biało zrobi i słoneczko zaświeci to też cudnie będzie :D
Wersja do druku
Beskid piękny jak piszesz (i nie tylko niski) :grin:, tylko ta wieża jakaś taka brzydka :| - psująca krajobraz.
Nie wiem czy zadowoli cię taka ewentualność:http://www.bio-forum.pl/messages/33/145514.html
Niesamowite, ile tutaj (na forum) znajduję znajomych i bliskich mi miejsc! Tak jest i w przypadku tego wątku, bo od 2008 roku w Beskidzie Niskim bywam corocznie - tyle że zimą, w okresie świąteczno - noworocznym, z biegówkami. Gładyszów, Bartne, Wołowiec, Ropki... te okolice. 367 stron (:eek:) Bodzipowego wątku to raczej nie dam rady przejrzeć, ale przepiękne obrazy z tych stron które przejrzałem, tak mnie zachęciły, że następnym razem muszę się tam wybrać nie w zimie. Dziękuję pięknie! :)
Pięknie prezentujesz swój grajdołek. :mrgreen:
PS.
Kiedy będzie ten album do kupienia ????????????? :twisted:
Krzysiek, ja już od trzech lat o tym marudzę. :cry:
To tak jak w przysłowiu : "Gadał dziad do obrazu, a obraz za ramą się schował". Albo jakoś tak :?: :mrgreen:
Wprawdzie w Gorlicach zadymy nie było, ale i tak poszliśmy na marsz przez las. Wolność dla lasów !! :mrgreen:
Droga na Przełęcz Majdan. Odnowiony krzyż przydrożny. To była dawniej ważna droga, co kawałek są stare dobre betonowe przepusty. Tak, tak jeszcze we wczesnym PRL-u robione.
1545. Załącznik 135255
Grzyby nadal sobie rosną. Zimy nie widać.
1546. Załącznik 135254
Przerośnięte opieńki :D
1547. Załącznik 135257
Mała ciekawostka - szlak niebieskiej róży. W późniejszym terminie napiszę coś więcej na ten temat. Powiem tylko, że są trzy takie szlaki kwiatowe - wymyślone i propagowane przez Gminę Sękowa.
1548. Załącznik 135256
Ułatwienia dla leśników. Po co nosić klucze :-P
1549. Załącznik 135258
A tak wygląda Przełęcz Majdan. Nie bez kozery hasło "wolność dla lasów" podniosłem :) Niedługo nic nie zostanie :roll:
1550. Załącznik 135253