Zaczynam dopiero i coś mi się wydaje że jeszcze długa droga przede mną. fotek pozostaje mi tylko pozazdrościć , podziwiać i uczyć się od Mistrza;) gratuluję talentu!!!:cool:
Wersja do druku
Zaczynam dopiero i coś mi się wydaje że jeszcze długa droga przede mną. fotek pozostaje mi tylko pozazdrościć , podziwiać i uczyć się od Mistrza;) gratuluję talentu!!!:cool:
Dzięki za komentarze.
Pamiętacie bezdomnych z mojej foty, którą ukradł mi PiS? Życie dopisało smutną puentę.
http://polskatimes.pl/gazetakrakowsk...anie,id,t.html
Smutne.
Bezdomny o ciekawym życiu i osobowości, alkohol, pobicie, samotna śmierć w bramie...cholera banalne i smutne.
Ech...
Smutne ... smutne ...
Ludzie różnie reagują na bezdomnych .... alkoholików ....
Ale żeby od razu rzucać sie na starszą osobe która według wielu była bardzo sympatyczna ?? tego nie rozumiem ...
Mnie fotka 938 bardzo sie podoba,nie mam ochoty uzasadniac dlaczego.Podoba sie i już:-)
Smutne, a z drugiej strony, fajnie, że napisali o nim w gazecie, nie umarł jako anonimowy bezdomny. Dzięki focie Rafała też go poznaliśmy.
kurde, szkoda faceta...
banalnie brzmi, ale kazdego szkoda, a juz takiego nieszkodliwego człeka to zwłaszcza...
938. Piękna fotka. U styku Świąt i Nowego Roku, bezkresna powtarzalność natury, przypomina mi tylko , że pomimo wielu różnych zdarzeń, życie toczy się dalej... .
Sorki, ale ta fotka mi podpasowała ostatnio ;-)
938 - świetne.
Pozdrówka.
Rafale..,
czytam.
Światła wciąż w sobie i przed obiektywem.