Kilka fotek ze spaceru nad wodÄ…
Załącznik 150905
Załącznik 150902
Załącznik 150903
Załącznik 150904
Wersja do druku
Kilka fotek ze spaceru nad wodÄ…
Załącznik 150905
Załącznik 150902
Załącznik 150903
Załącznik 150904
A może to bimbrownia? Do tego potrzeba dużo wody.
jakby kto potrzebował XZ-2 mało uzywany, to zapraszam na priv, aparat przerósł żonę kolegi :wink:
Poszła wiadomość na priv :)
witam.
jeżeli gdzieś moje pytanie już było to proszę mnie pokierować, chodzi o zamiennik baterii LI-90B , wyjeżdżam niedługo na wakacje i pomyślałem że dodatkowa bateria nie zaszkodzi, oryginał jest absurdalnie drogi ok 300 pln , może ktoś z Was przerabiał jakiś dobry zamiennik i podpowie co i jak.
Pozdrawiam.
ludzie tu polecali fotoenergię, ja używam premium gold od półtora roku i nie mam zastrzeżeń
Mam jako zamiennik ten pierwszy i jest ok - chociaż rzadko jest potrzebny... cena coś około 20 kilku złotych.
hähnel HL-90B - świetna bateryjka, ale widzę, że w Polandzie już jej nie ma.
Przy okazji 2 szybkie makro z ogródka
Załącznik 151608Załącznik 151609
Forumowicze
Z powodów gabarytowo-wagowych zrezygnowałem z pomysłu zabrania zastawu e-30 + ob.14-45 na rzecz wdzięcznego xz2, na moje wakacje gdzie szykuje się wiele miejsc z górskimi pejzażami Walii czy Szkocji ale też architektura i ludzie.
BÄ™dÄ™ wdziÄ™czny za wszelkie porady i podpowiedzi jak najlepiej wykorzystać możliwoÅ›ci i czym uzupeÅ‚nić mogÄ™ zacnego mikrusaí ½í¸Š by przywieźć fotki z jakich bÄ™dÄ™ zadowolony.
Obecnie brakuje mi np. wizjera, chciałem też użyć filtrów co swobodnie można mieć w np. bezlusterkowcach czy lustrzankach.
Na pewno dodatkowa bateria i statyw będą dobrym uzupełnieniem. Jakie polecacie, co jeszcze mogę zabrać.